Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Účinek HA

Štěpík . 3.5.2015 redakce uLékaře

Dobrý večer od soboty beru gynopevaryl 150 combi pack čípky (3 čípky) a krém a do toho beru HA Katya a mám 5 dní před MS chtěla bych se zeptat jwstli čipky snižuji účinek HA a za jak dlouho budu zas chráněná?.děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý veečer, lokální léčba Gynopevarylem nijak nesnižuje účinnost hormonální antikoncepce. Pokud jste neudělala žádnou chybu v užívání, jste stále chráněna naprosto stejně, jako kdyby žádná léčba neprobíhala.

Související dotazy

Účinek HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsem začala...
Účinek HA Yaz
Dobrý den, začnu užívat HA Yaz, po jak dlouhé době...
Průjem a HA
Dobrý den, necelé 4 hodiny po užití 6.pilulky HA Lindynette...
Účinek antikoncepce
Dobrý den, po půl roce jsem se rozhodla nasadit novou...
HA
Dobrý den, antikoncepci beru přibližně rok a půl, s...
HA Mercilon
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké léky mohou snížit...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinek antikoncepce

Dobrý den, před nějakým časem jsem vám pokládala dotaz ohledně zapomenuté pilulky...

Účinek antikoncepce

Dobrý den, užívala jsem antikoncepci yadine ale před rokem jsem ji přestala...

Účinek antikoncepce a antibiotik

Dobrý den paní doktorko,chtěla bych se zeptat od 14.3. jsem užívala antibiotika...

Účinek antikoncepce a infekční průjem

Dobrý den, prošla jsem si diskuzi, nicméně si stále nejsem jistá v jedné otázce....

Účinek antikoncepce na antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda antibiotika Amoksiklav ovlivňují účinnost...

Účinek antikoncepce po jejím dobrání

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když jsem měla pohlavní...

Účinek antikoncepce v 7-denní pauze

Dobrý den, ráda bych se zeptala na účinek antikoncepce v 7-denní pauze. Obvykle...

Účinek ATB Klacid 500 a YAZ

Dobrý den, ve Vasich zveřejněnych diskuzích jsem našla hodně dotazů na snizeni...

Učinek ATB na antikoncepsi

Dobrý den, beru antikoncepci Jangee 0,03 mg/ 3 mg a v pondělí jsem dostala antibiotika...

Účinek clostilbegytu

Dobrá den, chtěla jsem se optat, jaká je šance otěhotnění při užívání léku Clostilbegyt,...

Účinek HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsem začala HA používat 2.dne menstruace,...

Účinek HA 8. den po 7denní pauze

Dobrý den, pokud užívám svou 1. antikoncepci Katya celý měsíc pravidelně a po...

Účinek HA Yaz

Dobrý den, začnu užívat HA Yaz, po jak dlouhé době budu moci mít pohlavní styk...

Účinek HAC

Dobry den, Mela bych dotaz ohledne antikoncepce Natalya a alkoholu. Beru tyto...

Účinek HAC

Dobrý den, chci se poptat jaký je % oťehotnět když beru piluky antikoncepce....

Účinek Hypnogenu

Dobrý den, paní doktorko, můžete mi prosím říci jestli příjem Hypnogenu (na...

Účinek léku Dogmatil 50 mg

Dobrý den, byl mi předepsán lék Dpgmatil 1 tbl. večer. Po přečtení příbalového...

Účinek léku Mirzaten

Dobry den.Muze lek mirzaten mit negativni vliv na sex. Myslim tim,znecitliveni...

Účinek léků Nolicin

Dobrý den, chci se zeptat na dotaz ohledně léků. Ve středu (8.6) mi lékař předepsal...

Účinek nové antikoncepce v 7-denní pauze

Dobrý den paní doktorko, asi před měsícem a půl jsem přešla z HA Lindynette...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


MUDr. Iva Jeleníková

Dětský lékař

Popraskany jazik


Záněty pokožky hlavy


MUDr. Jan Cee

HEPAPEDIA, s.r.o.

Bolest vnitřní strany kolene


Menstruace


Drobné krvácení z konečníku




Pupínky na bradavkách


Černý kašel


MUDr. Markéta Milnerová

Privátní zubní ordinace

Oteklé chodidlo


Boule kolem kolečníku


Jak dlouho po posledním užití herpesinu můžu konzumovat alkohol?


Diastáza břišních svalů

Dobry den, mam za sebou jiz dva porody, oba prirozenou cestou. Bohuzel mi po...

MUDr. Vilma Vaňurová

PL pro děti a dorost

Nohou


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×