Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Unguisan

Silvie . 8.2.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, je vhodné používat Unguisan nailcare tinkturu během těhotenství? Nemám příbalový leták a některé složky mě znepokojují.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, pokud bude jen na nehtech,tak ano.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Únavový syndrom ??

Dobrý den, potýkám se téměř 8 let s problémem, který souvisí s úpornou únavou....

Únavový syndrom ??

Mam kazdy den takovy divny pocit,ktery jakoby vzdy projde celym telem.Necitim...

Únavový syndrom ??

Zdravím, mám velký problém u kterého se již půl roku snažím najít příčinu....

Únavový syndrom ?? příčiny ??

Ospalost, bolesti hlavy, zad, pálení/píchaní nad pravým tříslem. Dobrý den,...

Únavový syndrom a borelioza

Dobrý den, již 7 rok mám bolesti po prodělané borelioze, která byla pozdě léčena...

Únavový syndrom a nachlazení

Dobrý den, mám takový zapeklitý problém a už nevím, jak to mám řešit, tak zkouším...

Únavový syndrom ano nebo ne

Dobrý den, už několik měsíců (nevím přesně jak dlouho, občas má pocit, že symptomy...

Únavový syndrom.,alkohol

Stále jsem unavená,bez energie,každou chvíli mě něco bolí...nechala jsem se...

Únavový syndrom... útlak míchy ??

Dobrý den, je mi 30 let a pravidelně už asi tři roky mám problémy se stavy po...

Undestor

z jakého důvodu není lék undestor,který užívám již 30 let,čím ho mohu nahradit,na...

Unhappy trias

Dobrý den, před 14 dny jsem měl úraz – pádu na jednu nohu z výšky cca 3 metrů....

Únik a podráždění konečníku s krvácením

Dobrý den, mam problém s pocením a občasným mírným znečištěním konečníku, aniž...

Únik ejakulačního hlenu

Dobrý den, hledal jsem obdobná témata jako je můj dotaz. Moje přítelkyně trpí...

Unik moci po porodu

Dobry den, chtela bych Vas poprosit o odpoved: jsem 13 mesicu po porodu a stale...

Unik moci pochvou

Dobry den, je mi 52 let a jsem tri tydny po odstraneni vajecniku i delohy z...

Únik mocu po curani

Dobrý deň mám taký problém ze mal som herpes v oblasti ochlpenia a pri moceni...

Úník moči

Dobrý den, dnes mě čekala od dvou hodin dost významná zkouška. Ráno jsem si...

Únik moči

Dobrý den-prosím o Vaši radu-Může mít na únik moči snížená děloha,polyp na močové...

Únik moči

Dobrý den paní doktorko mám problém měla jsem svíce krát unik moci jedonu jsem...

Únik moči

Před 14 dny jsem byla na operativním výkonu - implantaci TVT pásky při úniku...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×