Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Urologické potíže

Urologie Martin 13.2.2018

Dobrý den chci se zeptat protože už jsem úplně zoufalej. Měl jsem náhodný styk (velké množství alkoholu jinak nejsem promiskuitní mám manželku. Bylo to minulý rok začátkem 7 měsíce.Stalo se to v sobotu o půlnoci druhy den divný pocit na špičce penisu. V pondělí už sem byl u lékaře a dostal azytromicin diagnoza uretritida. o tyden později urologie moč a stěry z uretry výsledek na chlamydie a ostatní negativní ale po pomnožení enterococ a parainf. nebo tak nějak omlouvám se už nemám ty papíry. V te době citlivá varlata bolesti v oblasti kyčlí a v oblasti křiže ale pálení vnitřní strany stehen a pícháni v konečníku diagnoza zánět prostaty . Nasazeny ATB na 20 dní. pote moc to nepomohl jen odeznělo palení nasledná návštěva wellness centra a po masaži lávovými kameny bolesti v kříži píchani v konečníku a vše znova kromě palení močové trubice znovu urolog že prostata je již v pořádku a nutno podotknout kontrolu ultrazvukem. Poslal mě na ortopedii že me potíže jsou od zad nějake odběry krve rentgeny až mne poslali na chirurgii kde mi kontrolovaly prostatu několikrát a moc a krev asi třiktrát vše v normách jen viší ph moči. Znova mě poslalí na urologii takhle ve stresu jsem nikdy nebyl protože mi řekli že to žádná pohlavni choroba neni tam mi vzali moč a s opětova diagnozou uretritida i když říkal že to tam není uplně vidět ale dostal jsem doxyhexal na 10 dní i pro manželku po te u mne porat stejné jinak manželka bez jakych koliv obtíží. další antibiotika jen pro mě cyplox na 10 dní když jsem přišel že mám ty potíže stále řekl že to není možný a poslal mě na kožní diagnoza balanditida. Na kožním balanditida žádná test na pohlavní choroby komplet stěry i krev vše negativní plus diagnoza psychosomatické příčiny a ujistila mne že pohlavní choroby jsou vyloučené. U obvodního lékaře mne ujistil že to tak je ulevilo se mi sebral mi všechny dokumenty abych to pořád nestudoval a dal mi nějaky roztok na povoleni svalových úponu protože mám nadměrně těžkou praci venku a domnívá se že tu může být neustalím přetěžovanim. vypustil jsem myšlenku pohlavni choroby a kromě bolesti kyčlí a zad které sem věřil že jsou od té námahy mi bylo konečně dobře měsic a půl pak jsem začal pochybovat když jsem se dozvěděl že je manželka těhotna. Mam pocit najednou že je to všechno zpátky bolesti nebyli nikdy silné spíš slabe pocity žedny vřed ani zarudnutí ani výtoky. Chci se jen zeptat jestli si mužu ty potíže vyvolávat tim stresem tak že je opravdu cítím.Jestli se mohu spolehnout na trvzení doktoru a všecky ty testy a tabulky co tvrdí že je vše v pořádku. Co by mohlo jiného vyvolávat takové potíže. Nebo případně jestli je něco co bych mohl udělat. Tohle je nejhorší období mého života. Děkuji za jakoukoliv odpověď PS:pil jsem hodně alkoholu,posilovna a vody sem taky moc nepil až teď si to hlidam takže nevím jestli jsem to nezpůsobil něčim jiným

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, pokud jste byl opakovaně vyšetřován během několika měsíců (i na pohlavní choroby), pak je lze vyloučit, když, jak píšete, testy byly v pořádku. Po zánětech mohou někdy potíže přetrvávat, zejm. se často vyskytuje pálení močové trubice (jde o tzv. uretrální syndrom, kdy postižený má příznaky typické pro močovou infekci, ale tato infekce není žádným vyšetřením potvrzena) . Zkuste bylinné preparáty - např. přípravky z brusinek či lichořeřišnice. Také dodržujte pitný režim- pijte 2-3 litry tekutin denně. Pomoci by mohly i např. Algifen kapky (působí proti bolesti a na hladkou svalovinu).
Váš dotaz bude zpracovávat ještě i specialista - urolog - vyčkejte i jeho odpovědi. S pozdravem BB.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka


Dobrý den, omlouvám se za upřímnost, ale podle popisu to vypadá, že si to snad sám vyvoláváte stresem. Pokud jsou výsledky vyšetření negativní, tak byste jim měl věřit. Navíc popisujete tak nespecifické potíže, které nesedí ani na zánět močových a pohlavních cest ani na jinou chorobu. Stěry z močové trubice si můžete nechat pro jistotu provést znovu. ke zklidnění se hodí klid a hodně tekutin

Související dotazy

Urologické potíže
Dobrý den, prosím o Váš názor ma můj zdravotní problém....
Urologické potíže
Zhoršená citlivost u kořene penisu. Dobrý den, chtěl...
Tři roky mě trápí urologické a gynekologické potíže
Dobrý den, přes tři roky mě trápí urologické a gynekologické...
Urologické obtíže
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Od sedmnácti...
Urologické vyšetření
v 16 letech mohu přijít sám k urologovi, ale musím...
Potíže po přeléčení uroinfektu
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu. Během tří...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Urologické obtíže

Dobrý den, mám podezření že mám krátkou uzdičku (viz foto). Můžete mi poradit...

Urologické obtíže

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Od sedmnácti let mám problém s...

Urologické obtíže

Dobrý den.Chtel bych se zeptat, je mi 28 let a mám stále problémy. Slečny mi...

Urologické obtíže nejasného původu

Dobry den, jiz delsi problem mam s penisem. Uz nevim co by to mohlo byt protoze...

Urologické obtíže po pobytu v soláriu

Dobrý den, dopředu vás moc prosím, aby zprávu přečetl odborný urolog, protože...

Urologické obtíže u dětí

Doby den. Prosim o radu. Dceri je 12 let. Asi pul roku tak jednou za tyden...

Urologické obtíže, stav po přeléčeném infektu

Dobrý den, měl jsem pozitivní nález na chlamydie trachomatisdne 1.12.2020 nasazeno...

Urologické potíže

Dobrý den. Je mě 28 a mám 2 děti a asi tak jednou za 2 měsíce mám šílené křeče...

Urologické potíže

Zhoršená citlivost u kořene penisu. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na problém...

Urologické potíže

Dobry den, psal jsem jiz na poradnu s potizama nize uvedenou urologickeho charakteru:...

Urologické potíže

Dobrý den. Jsem úplně zoufalá. Mám problém po močení.Do krátké doby (asi do...

Urologické potíže

Vážený pane doktore, již od mých šestnácti let mě trápí urologické potíže....

Urologické potíže

Dobry den. Uz nejakou dobu sleduji obcasny vytok z penisu pri zmacknuti. Spise...

Urologické potíže

Dobrý den, na začátku ledna mě začala bolet varlata (měl jsem je i zarudlá)...

Urologické potíže

Dobrý den, jsem ve 3 měsíci těhotenství a už dlouhou dobu mě trápí potíže s...

Urologické potíže

Dobrý den, již 10 dní se léčím se zánětem močového měchýře. Nejprve nasazen...

Urologicke potiže

Dobrý den, Byl jsem testován na kapavku, ureaplasma metodou DNA z první moči...

Urologické potíže

Dobrý den, prosím o Váš názor ma můj zdravotní problém. Před cca 2 roky jsem...

Urologické potíže ?

Dobrý den, mám následující problém. Je mi 47 let a zhruba 3 měsíce mám na pohmat...

Urologické potíže po chlamydiové infekci

Dobrý den, v listopadu 2019 jsem se nakazil chlamydiemi v močové trubici....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zalehlé ucho při rýmě


Bulka pod žaludem

Pěkný den, v lednu 2016 jsem si našel pod žaludem bulku. Opticky není vidět,...

Knedlík v krku a zánět štítné žlázy

Dobrý den, už asi půl roku mám v krku bolavý knedlík. Nemám problémy s polykáním,...

Bušení srdce po alkoholu


Bolesti zad

Dobrý den mám takový dotaz ohledně bolesti zad byla mi zjištěna mírná hydromyelie...

Za jak dlouho po rizikovém styku můžu jít na testy?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat za jak dlouho po rizikovém styku kdy mám podezření...

Cipralex nežádoucí účiky


Bolesti břicha s návaly horka a pocením

Dobrý den.Již 4 roky mne trápí bolest v podžebří s návalem horka,pocením bušením...

Pocit tlaku v krku, dušnosti

Dobrý den. dá se poznat nádor v krku z běžného vyšetření na orl? byla jsem před...

Bolest ucha


Natržený křížový vaz


Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou 2


Boulička na žíle na přirození

Dobrý den, od včerejška mám problém s bouličkou na žíle u kořene na přirození,...

Tympano a grometa

Dobry den, je mozne prosim merit tympano i pri zavedene gromete? Ma vypovidajici...

Bolest varlat po ejakulaci

Dobrý den, mám problémi s občasnou bolestí varlat po ejakulaci. Začne asi pul...

Červené místo na žaludu


Bílé pupínky na prsou

Dobrý den. Prosím o radu ,jak se zbavit bílých pupinku na prsou? Pokazde kdyz...

Zpráva z pohotovosti - rehabilitace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda můj praktický lékař potřebuje zprávu z...

Samovolná tvorba modřin

Dobrý den, poslední dobou (asi měsíc) se mi samy od sebe začaly dělat na různých...

Kdy jít na test na syfilis?

Dobrý den, mám dotaz na možnou nákazu Syfilisem a kdy se jít nechat testovat,...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.