Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Urovaxom

Alena . 4.11.2014 redakce uLékaře

Chtěla bych se zeptat na lék Urovaxom. Dva měsíce jsem ho brala loni po prodělaném zánětu močového měchýře (na rok jsem měla klid), letos opět dva měsíce při zánětu a těsně po něm. Za jak dlouho ho opět mohu užívat a hlavně na jak dlouho. Myslím že imunoterapie by měla trvat déle než dva měsíce. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, jeden cyklus léčby by měl trvat 3 měsíce. Opětovné nasazení je možné v případě opakování zánětu. Racionálně ne dříve než za půl roku

Související dotazy

Urovaxom a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ovlivňuje Urovaxom...
Infekce chlamýdiemi
dobry den;mam uz za sebou 5.davku atb,vzdy po lecbe...
Pálení při močení
Dobrý den mám dotaz ohledně pálení při močení.. Předtím...
Recidivující uroinfekce
Dobrý den, rok me trápí opakované záněty močového...
Infekce močových cest
Dobrý deň,pán doktor, vopred sa ospravedlňujem o dlžku...
Kvasinky po ATB ??
Dobrý den. Už 2 a půl roku mě trápí nepříjemné urogynekologické...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Urologie-onkologie

Dobrý den, muj muž se v r.2006 podrobil op.totalni prostatektomii pro dg.C61...

Urologie-prostata

Jsem muž, 56 let. Urolog mi předepisuje (na zvětšenou prostatu) Tamsulosin,...

Urologie, moč. měchýř

Dobrý den ... ráda bych se zeptala , občas trpím na bolesti moč. měchýře, nyní...

Urologie, proktologie

Dobrý den, mám hned dva problémy a nevím, jestli spolu náhodou nesouvisí. Už...

Uroplasma parvum

Dobrý den chci se prosim zeptat,naslo se mi v krvi uroplasma parvum,dostala...

Uroplasmatická infekce

Dobrý den, před nedávnem mi byla zjištěna uroplasmatická infekce. Byla mi na...

Uroplazmata a E-coli

Dobrý den, na gynekologii mi z kultivace a z moče zjistili uroplasmata a bakterii...

UroProblém,snad po pohlavním styku?

Dobrý den. V březnu jsem měla zánět moč.měchýře.Brala jsem ATB. Někdy kolem...

Urosepse

Mamince je 88 let a před rokem prodělala urosepsi.Měla ucpané močové cesty,...

Uroval U a průjem

Dobrý večer,chtela bych se zeptat.Na rozpuštění ledvinových kamenů mi pan doktor...

Urovaxom a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ovlivňuje Urovaxom účinek antikoncepce Asumate?...

Urovaxom a těhotenství

Dobrý den, mám nález e-coli v pochvě (v cévkované moči žádný nález nebyl) ....

Urputné bolesti zad

Dobrý den! Potřebuji radu!! Už asi 5let mně bolej záda najdříve to bylo v...

Urputné svědění na nohou

Dobrý den, babička (80let) asi rok má urputné svědění od kotníku až cca 15cm...

Urputný, dávivý kašel

Dotaz se týká mého muže. Je mu 68 let, kuřák po celý život. Přestal ze dne na...

URS ledvin

Dobrý den pane doktore, mám v ledvinách, hlavně v levé, písek, podstoupila...

Ursosan

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda dlouhodobé užívání léku Ursosan by...

Ursosan - žlučníkové kameny

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je nezbytné užívat lék Ursosan u 3letého...

Urticaria vasculitida

Dobrý den, mám 14-ti letého syna a přibližně před měsícem mu byla zjištěna urticaria...

Urtikarie

Dobrý den,je mi 34let a nedávno se u mě objevila jak mi sdělila doktorka urtikarie.Mám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest okostice


Kotvičník zemní a jeho účinky


Zánět slepého střeva


Pásový opar


Protržení panenské blány masturbací


Motání hlavy, tlak v zátylku


Bolesti břicha


Zákaz kouření snížil počet předčasně narozených dětí


Černý pruh na nehtu


Bolesti po operaci variokokeli


Fleky na kůži


MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

Bulka na nártu


Křeče v břiše - nemoc nebo stres ??


Poznáte příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!


Přivolání onemocnění


Kolaterální oběh


Počítání týdnů těhotenství po KET


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×