Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Užívám antibiotika a chci si vzít další

Infekce Tomáš . 10.11.2012

Dobrý den , beru antibiotika na problemy s močovýma cestama ( Nitrofurantion - ratiopharm 100 mg) dnes o pulnoci je mám dobrat a chtěl bych se zepptat jestli si mohu vzit dalsi antibiotika ( bolení těla a uz asi tyden v kuse v krku) - Sumamed 500 mg 3 tablety děkuji za odpověd.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Se zahájením antibiotické léčby azitromycinem /Summamed/ bych rozhodně počkala na rozhodnutí lékaře. Ne každé onemocnění s projevy bolesti v krku je bakteriálního původu, neindikované podání antibiotika se širokým spektrem je pro organismus nevýhodné..

Související dotazy

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?
Dobrý den, užívám V-PENICILIN 0,8 MEGA BIOTIKA a bolí...
Antibiotika
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho zůstávají v těle...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den užívám h. antikoncepci Leverette a tento...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, už nějakou dobu užívám antikoncepci Minervu...
Užívání hormnální antikoncepce a antibiotik
Od čtvrtku užívám antibiotika Fromilid a zároveň antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Užití postinoru - těhotenství

Dobrý den, poslední menstruaci jsem měla 21.1.2013 a 9.2.2013 jsme měli s...

Užití Postinoru a předčasné krvácení

Dobrý den. 19. 5. jsem měla s přítelem styk, během kterého nám praskl prezervativ....

Užití Postinoru a strach z otehotnění

Dobrý den, potřebovala bych se zeptat na velmi soukromou věc . Měla jsem pohlavní...

Užití Postinoru při menstruaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda z vás má některá zkušenosti s Postinorem....

Užití potratové tablety

Dobry den ,jsem tehotna 17 tyden .a pritel me nuti abych uzila doma potratove...

Užití prvni antikoncepční pilulky mimo menstruaci

Dobry vecer, tri mesice jsem uzivala antikoncepci femoden,ale vubec mi nevyhovovala...

Užití přípravku Klion-d 100 a případné těhotenství

Dobrý večer,dnes mi můj gynekolog předepsal Klion-d 100.Když jsem si přečetla...

Užití Terbinafinu Actavis 250mg při oplodnění

Dobrý den, jsem v 6. týdnu těhotenství. Bohužel jsem se dozvěděla, že můj manžel...

Užití více tabletek antikoncepce

Užívám přes rok lindynette 20, včera večer v obvyklé době kdy si prášek beru,...

Užití vyšší dávky železa

Dobrý den, dnes jsem si vzala 2 různé doplňky stravy a až poté jsem zjistila,...

Užívám antikoncepci 9 let a přestala jsem menstruovat

Dobrý den, beru antikoncepci tri-regol jiz 9let a poslední dobou se mi již dvakrát...

Užívám HA ale nejsem si jistá...

Dobrý den, před 19ti dněma jsem začala úplně poprvé užívat HA (Rhonya). Beru...

Užívám hormonální antikon...

užívám hormonální antikoncepci lindynette, je možné vyšetření zvýšené srážlivosti...

Užívám Luiseu a menstruace nikde

Dobrý den, beru antikoncepci luisea. Teď jsem dobrala 3. plátýnko a od zítra...

Užívám Ospen na angínu, mohu do solária?

Zdravím Mám akutní tozilitidu.Třetím dnem užívám OSPEN 1500.Mohu do solária?Děkuji...

Užívám penicilín, snižuje se tím účinnost antikoncepce?

Dobrý den, mám podezření na mononukleozu, chtěla bych se zeptat zda je sexem...

Užívám ráno Letrox 100 a nyní hodnoty TSH 15.961a S-T4 voný 8.37

Dobrý den, v listopadu 2016 mi byla vyoperovába štítná žláza kvůli více uzlům...

Užívám Warfarin a dělají se mi modřiny

Dobrý večer, je mi 62 let,jsem 2x po operaci žaludku,mám chronickou bronchitidu,těžkou...

Užíván Mirtazapinu Sandoz

Dobrý den,užívám měsíc Mirtazapin ,na noc 7,5 mg.Paní doktorka mi nyní zvýšila...

Užíváné Biseptolu a Canestenu

Dobry den, Pred necelym tydnem jsem byla na pohotovosti se zanetem moc.mechyre....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mgr. Marie Petrášková

Klinická logopedie

Budete ještě vyšší? Napoví vyšetření růstových štěrbin

U dětí se na obou koncích kosti, která ještě roste do délky, nacházejí růstové...

Brnění rukou při sexu

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda nevíte, co to znamená,...

Mapovitý jazyk


Lupénka v uších trápí až pětinu nemocných

Psoriáza je autoimunitní choroba, která způsobuje zvýšené olupování kůže. Pokud...

Sinus pilonidalis


Mgr. Michaela Kučerová

Logopedie klinická

MUDr. František Válek

Praktický lékař pro dospělé

Bolest zad - iritace siků - rychlá úleva

Dobrý den. Potřebují poradit co nejrychlejší úlevu od mých bolestí. Již...

Hořké šťávy ze žaludku


Vyšetřeni

dobri den chtela jsme se zeptat jakym stylem se děla vyšetřeni na astma a jak...

Pálivá bolest chodidiel a paty na oboch nohách.

Ráno,ale pri návrate z práce mám ukrutné bolesti chodidiel.Bolest je intenzívna...

Svědění pochvy

Dobrý den. Už třetí den mám svědění pochvy a celkem silný výtok. Když močím,...

Bílé pupínky v krku, únava, zvýšená teplota


MUDr. Hana Peterová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Alexandra Polachová

Praktický zubní lékař

Záškuby v obličeji


Bolest po vytržení zubu moudrosti


Účinnost antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, od které chvíle v mém případě mohu v považovat...



Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×