Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Úzkost

Lukas . 11.4.2016 redakce uLékaře

Jde mi o to že mám úzkosti ve škole ale neurol si musim vzít několikrát protože působí 2-4 hodiny, kdezto diazepam údajně déle, takže prosím o radu, děkuju moc a omlouvám se za více otázek

Odpovídá:

MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

Dobrý den, Je třeba provest odborné vyšetření na psychiatrii. Oba léky jsou navykové a mohou se uživat jen narazově, ne pravidelně. Někdy pomůže i psychoterapie k odstranění úzkosti.

Související dotazy

Úzkost
Dobrý den, je mi 24 let, onehdy jsem byl v těchto...
Úzkost po Klacidu
Dobrý den,chtěla bych se zeptat dlouhodobě beru antidepresiva...
Úzkost při sportu
Dobrý den, mám problém ohledně mých úzkostí. Přes den...
Úzkost a deprese
Dobrý den je mi 16 poslední dva dny sem mela pálení...
Úzkost
Dobrý den,v poslední době me trápí tlak na hrudi,špatně...
Úzkost
Dobrý den, mám syna, kterému je 35roků, pracuje 15roků...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Úzká předkožka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je normální když mi nejde uplně stáhnout...

Úzká předkožka a nestojící penis

Dobrý den, je mi 16 let a již delší dobu jsem si všiml, že při erekci mi předkožka...

Úzká předkožka u dítěte

Dobrý den, mám pochyby o našem dětském lékaři, proto potřebuji i názor jiného...

Úzká předkožka, dětská obřízka

Dobrý den, prosím Vás o radu. Mám syna 3 roky a má úzkou předkožku. Nedařilo...

Úzká předkožka?

Dobrý den,měl bych na vás takový dotaz.Je mi 15 let a mám problémy z předkožkou.V...

Úzká stolice

Dobrý den, je mi 27 a už asi rok mam úzkou stolici. Když mi bylo 13 byl jsem...

Úzká stolice

Dobrý den, obracím se na Vás se svým problémem ohledně stolice. V poslední...

Úzká stolice

Dobrý den, trápí mě úzka stolice,asi před měsícem jsem podstoupil rektoskopii,kde...

Úzké nosní dutiny a křivá nosní přepážka

Dobrý den, byla jsem u lékaře s problémy s dýcháním a lékař mi řekl, že mám...

Úzké žíly

Dobrý den pane doktore, je mi 20 let a mám hodně úzké žíly. Na odběrech mívám...

Úzkost

Dobrý den, Je mi 17let ... rok jsem brala sertralin na agorafobii (nejdřiv 100mg,...

Úzkost

Dobrý den.je mi 23let.trpím panickou poruchou. Ale ne jen to mám strach jít...

Úzkost

Dobrý den, byla mi diagnostikována úzkostná porucha (celodenní motání hlavy,...

Uzkost

Dobrý den. Před asi dvěma roky jsem měl nepříjemnou příhodu...

Úzkost

Dobry večer, zhruba před měsícem jsem začal pociťovat pichavou bolest u leve...

Úzkost

Dobrý deň mám 24r, môj problém je trochu komplexnejší a rád by som poznal váš...

ÚZKOST

Dobrý den,minulý rok mi jsem začala brát antidepresiva na úzkost. Po roce jsem...

Úzkost

Dobrý den, můj problém spočívá v komplexu více problémů. V minulosti jsem se...

Úzkost

Dobrý den, moje matka se několik let /asi 10/ léčí na psychiatrii. Nejnovější...

Úzkost

Dobrý den,po prodělaném únavovém syndromu mi zůstaly psychické potíže.úzkosti,panická...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×