Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vhodná antikoncepce při nedomykavosti chlopně

Srdce a cévy Alena . 24.7.2010

Dobrý den, jen bych se chtěla ujistit zda je vhodné brát antikoncepci Chloe když mi byla zjištěna nepatrná nedomykavost srdeční chlopně pravděpodobně po přechozené chřipce. Vše by mělo být beze změn. Na kardiologii jsem ke kontrole objednaná až v listopadu a momentálně si nemohu tyto informace jinak ověřit. Předem děkuji, Alena

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud nedomykavost nezpůsobuje vyšší riziko žilní trombózy, tak není kontraindikací k užívání antikoncepce.

Související dotazy

Nedomykavost chlopně a dárcovství krve
Mám vrozenou nedomykavost pravé srdeční chlopně, chodím...
Nedomykavost chlopně
Dobrý den, mám přítele, který má nedomykavost srdeční...
Nedomykovost chlopně a spalovače tuku
Dobrý den, mám zjištěnou nedomykavost chlopně a chtěl...
Nedomykavost chlopně
dobrý den, je mi 45 let a mám nedomykavost chlopně...
Vada srdce
Nedomykavost mitrální chlopně a antikoncepce. Chtěla...
Nedomykavost chlopně
Mám slabou nedomykavost chlopně, jím jednou denně půl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vhodná analgetická mast po operaci vnějších hemoroidů

Dobrý den, po porodu se mi objevily masivní hemoroidy. Na vyšetření konečníku...

Vhodná antikoncepce

Dobrý den, již cca 15 let beru hormonální antikoncepci Lindinette. Zhruba posledních...

Vhodná antikoncepce

Dobrý den, je mi 39 let a chtěla bych užívat po dlouhé pauze hormonální antikoncepci...

Vhodná antikoncepce

Dobrý den, tři čtvrtě roku jsem užívala antikoncepci Nuvaring a byla oproti...

Vhodná antikoncepce

Dobrý den, bude mi 16 let a se svým "stálým partnerem" míváme poměrně...

Vhodná antikoncepce

Dobrý den. Je mi 38 let a cca 6 let již neberu žádnou antikoncepci. Dříve jsem...

Vhodná antikoncepce

Dobrý den, je mi 49 let a potřebuji poradit s antikoncepcí. Do včerejška jsem...

Vhodna antikoncepce

Dobrý den, jaké druhy antikoncepce jsou vhodné při diagnóze homozygotni mutace...

Vhodna antikoncepce

Dobrý den,potřebovala bych poradit o volbe nejspíš hormonalni antikoncepce.Nyní...

Vhodná antikoncepce ke kontinuálnímu užívání kvůli krvácení mimo cyklus

Které typy antikoncepce jsou vhodné ke kontinuálnímu užívání? Používám Stodette...

Vhodná antikoncepční metoda

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu. Po klasické hormonální antikoncepci...

Vhodná antinkoncepce

Prosim vás,je mi 19 let čerstvě a ještě sem nikdy neměla antikoncepci ani jsem...

Vhodná fyzioterapie

Dobrý den. Chtěla bych poradit vhodnou rehabilitaci na záda. Je mi 38let....

Vhodná kloubní výživa pro C páteř ?? ano či ne...

Dobrý den, cca před rokem jsem začal trpět v relativně mladém věku po prochlazení...

Vhodná kosmetika

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu.Trpím červenáním tváří a zjistila...

Vhodná matrace pro křivá záda

Dobrý den, uvažujeme s manželem o koupi nové matrace. Manžel (30 let) má hodně...

Vhodná nadmořská výška pro miminko

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaká je vhodná nadmořská výška pro 15-ti měsíční...

Vhodná nehormonální antikoncepce

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně antikoncepce. Vzhledem k mému...

Vhodná nepovinná očkování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vhodná nepovinná očkování pro mně. Je mi...

Vhodné a nevhodné tuky

Dobrý den paní doktorko, Palmový, kokosový, palmjádr. tuk a sádlo obsahují...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemoroidy?


Tuhnutí lýtek


Tuhá bolestivá stolice, holčička 2,5 roku


Pálení pochvy po sexu


Pupinky a fleky na penisu


Bulka na konci konečníku


Artoza


Třísla


Krvácení při užívání antikoncepce.


Bolest v podkolenní jamce


Oranžové zbarvení jazyka


Kožní absces v podpaží


Bolesti žaludku


Skvrny kůže

Dobry den uz delsi dobu se my po tele tvori tyto skvrny na zadech na hrudi...

MUDr. Jaroslav Pavlata

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Autoimunitní zánět šž

Dobry den chci se zeptat na hodnoty stitne zlazi ft4 27.8+ tsh0.007 alt 0.57...

Poškození periferních nervů


MUDr. Petr Chmura

Diabetologie

Testy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×