Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Vířivka

Infekce Martin 3.5.2016

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak velká je pravděpodobnost nakažením chlamýdiemi z vířivky? Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, dle mého mínění je pravděpodobnost velmi nízká. Odolnost chlamydií vůči fyzikálním a chemickým vlivům není velká. Jsou citlivé na většinu dezinfekčních prostředků. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Plotýnka a vířivka
Dobrý den, měl jsem před třemi měsíci posunutou plotýnku,...
Koupání po vyřezávání pih
Dobrý den, dnes mi vyřezávali 5 pih a po 11 dnech mám...
Koupání po vyříznutí pih
Dobrý den, dnes mi vyřezávali 5 pih a po 11 dnech mám...
Ostruha patni kosti
Uz pul roku se lecim s ostruhou patni kosti ultrazvuk...
Výron kotníku
Dobrý den, od 20.5. mám zvrknutý kotník, doktor mi...
Akutní nemoc a absolvování rehabilitace
Cca 5 az 6 týdnu mi poboliva v krku (uzliny). Vyter...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Virus Hpv

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda-li je možné chytit hpv virus od přítele,když...

Virus HPV

Dobrý den, mé přítelkyni zjistili HPV virus. Jsme spolu cca 4 roky a nemyslím...

Virus HPV

Mám dotaz, prodělala jsem konizaci a asi po tydnu a něco do mě partner jednou...

Virus HPV a jeho přenos a původ

Dobrý den, chtěla bych se Vás optat jako odborníka jak žena přijde k viru HPV,...

Virus HVP

Dobrý den, před nedávnem jsem se u své lékařky dozvěděla, že mám virus HVP....

Virus hvp

mam dotas mam virus hpv a i rakovinu chci se zeptat jestli bi měl jit i muj...

Viry

Dobrý den,prosím o radu nebo spíše vysvětlení co bude dál.Jsem ve dvanáctém...

Viry

Dobry den, je mozne se nakazit hiv ci zloutenkou b,c....takto? Jiz 2 mesice...

Viry

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jestli je vhodné nechat se testovat na virus...

Virzasin a navyšování dávky

Na základě předpisu svého lékaře beru před pohlavním stykem jednu tabletu Vizarsin...

Visací znaménko

Dobrý den, minulý pátek mě začalo bolet visací znaménko a zadní části těla....

Visanne

Dobrý deň, mám 23 rokov, a počas menštruácie som dostala silné kŕče brucha,...

Visanne

Dobrý deň, snúbenici bola dňa 20.5.2013 odoperovaná endometriózna cysta na vaječníku....

Visanne

Dobrý den. Dostala jsem se do trochu komplikované situace s hormonální léčbou. Jsem...

Visanne a detoxikace

Dobrý den, nemáte zkušenosti s užíváním Visanne a detoxikačními náplastmi (Složení:...

Visanne a těhotenský test

Dobrý den, je mi 20 a od únoru beru Visanne na endometriózu, chtěla bych se...

Visanne X HA Jeanine

Dobrý den pane doktore, zajímá mě, jaký je rozdíl mezi Visanne a HA Jeanine...

Vísařský řez

Dobry den,chtela bych se zeptat,s pritelem bychom chteli treti miminko,mela...

Viscelární tuk

Dobrý den, nedávno jsem si nechala změřit nějakým pánem v supermarketu hodnotu...

Viscerální tuk

Dobrý den, můžete mi, prosím, poskytnout fotografii (ne kresbu) viscerálního...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Prst nohy

dobrý den, skočila jsem a prst nohy byl skrčený v prvním kloubu a tak jsem doskocila...

Bušení srdce při usínání

Dobrý den.Mám dotaz.Je mi 41 let.V noci těžce usínám kvůli silnému bouchání...

Extrasystola

Dobrý podvečer. Jaká může být příčina a možný následek toho, když má srdce náhle...

Warfarin

Dobrý den, může se při léčbě Warfarinem pro lepší doléčení po chřipce užívat...

Polymorfní obtíže - bolesti svalů, kloubů, hlavy, píchání svalů..

Dobrý den, pane doktore, paní doktorko. Již druhým rokem trpím střídavými bolestmi...

Bolestivá mandle

Dobrý den, chtěla jsem se jen poptat. Před 3 týdny mě začalo bolet a pálit v...

Genitální opar

Dobrý den, od ledna se léčím s akutním a neustále recidivujícím genitálním oparem....

Blok krční páteře ??

Dobrý den, Prodělala jsem jaký jsi záchvat, doktoři se domnívají ze by to mohla...

Tetanovka

Za jak dlouho se dava tetanovka po kolika letech.Doktorka mi porad tvrdi ue...

Omdlení při sexu

Dobrý den, chtěla bych se poradit s mým problémem. Před nějakou dobou jsem měla...

Roupy

Dobrý den, měl bych dotaz. Pár týdnů zpět jsem zjistil že ve stolici mám roupy(...

Bolest kostrče

Dobrý den celý den mě trápí bolest na konci kostrče z ničeho nic...bolí to když...

PH moči


Oteklý poševní vchod

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, jestli se svým problémem nemám pro jistotu...

Svědění pochvy a výtok po užívání antibiotik

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před třemi dny jsem dobrala antibiotika...

Hlen ve stolici u dítěte

Dobrý den, můj syn (3 a půl roku) mívá občas hlen ve stolici, párkrát do týdne.Kaká...

Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


Natržená uzdička na penisu

Dobrý den pane doktore, měl bych otázku, ohledně natržené úzdičky. Vždy...

Flek po klíštěti

Dobrý den, necelé tři týdny zpět jsem mela klíště. Na kůži mi zůstal flicek...

Nehybnost kloubů po operaci kladívkových prstů a možná náprava

Dobrý den, v září 2014 jsem podstoupila operační zákrok s odstraněním dvou kladívkových...

Reklama