Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Virtuální realita-Oči

Robin . 4.5.2016

Dobrý den. Nedávno jsem dostal na Vánoce stále se rozšiřující trend Brýle na virtuální realitu...(jen ty asi za 100kč- Papírový Google CardBoard). Zajímalo by mě zda používání těchto brýlí má negativní efekt na náš zrak. Výrobci se o tom moc nezmiňují a pokud ano názory se často liší. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, samotné používání brýlí na virtuální realitu poruchu zraku nezpůsobí, ale může zvýraznit již vadu existující. Jedná se především vady spojené s binokulárním viděním, např. tzv. skryté šilhání nebo tupozrakost a mnohé další. Pokud tedy plánujete nějaké extrémně časté používání této nové technologie, je vhodné si nechat zrak a jeho funkce nechat před tím vyšetřit. Přeji hezký den.

Související dotazy

Oči
Dobrý den, ráda bych se zeptala na problém u půlročního...
Oči
Prosím Vás o radu, mohu si nechat udělat pernamentní...
Oči
Dobrý den,v loňském roce ve věku 62 let jsem podstoupila...
Oči
Dobrý den pane doktore, prosím o radu tak poslední...
Oči
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Občas se mi stává,...
Canesten a oči
Dobrý den, pokud se mi trochu krému Canesten dostane...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Viroza?

Dobrý večer, nedávno jsem vám psala o mých problémech se žaludkem. Tedy jsem...

Viróza?

Dobrý den,byla jsem v pátek hospitalizovaná s průjmem a zvracením,řekli my při...

Viróza?

Dobry den chcel by som sa spytat ci sa mozu prejavit priznaky uz po 3 dnoch...

Viroza?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor ohledně níže uvedeného krevního obrazu: ERY...

Viroza? EB a HHV6?

Dobry den! Uz mesic mam zdrav.problemy: bolesti za krkem, slach, kloubu, svalu,...

Viroza? Nebyla jsem u lékaře

Dobrý de, už asi pátý den mě trápí cosi jako viroza...začalo to bolestí hlavy,...

Viroza??

Dobry den, od soboty tj.5dni jsem zustala od rana lezet, jelikoz me bolelo cele...

Viroza...

Dobry den pred 3 tydny jsem prodelala virozu.mela jsem rymu,kasel,chrapot a...

Virozove obtize

Dobry den, jiz skoro pres 14 dni trpim jakoby nejakou virozou a nemohu se ji...

Virtuální koloskopie

Vážení, manželka má špatnou zkušenost s koloskopií. Dověděla se o virtuální...

Virus

Je nebezpečné se stýkat v těhotenství (5. týden) s člověkem, který chodí do...

Virus Ebola

Dobrý den chci se zeptat kamarád odletel.na dovolenou do egypta a ptal se nas...

Virus HHV6

Dobrý den, nedávno mi byl zjištěn herpetický vir HHV6 v těle včetně inkorporace...

Virus hiv?

Dobrý den. Před 2-3 lety jsem měla velice riskantní nechráněný sex. Na testech...

Virus HPV

Dobrý den. Chtěl bych vědět, jestli i pro muže existuje vyšetření na HPV a...

Virus HPV

Co se stane s virem HPV, který zůstane na kůži a nepronikne do organismu. Uhyne...

Virus Hpv

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda-li je možné chytit hpv virus od přítele,když...

Virus HPV

Dobrý den, mé přítelkyni zjistili HPV virus. Jsme spolu cca 4 roky a nemyslím...

Virus HPV

Mám dotaz, prodělala jsem konizaci a asi po tydnu a něco do mě partner jednou...

Virus HPV a jeho přenos a původ

Dobrý den, chtěla bych se Vás optat jako odborníka jak žena přijde k viru HPV,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest bricha v tehotenstvi


Panenská blána


Krk, plíce , dech

Dobry den, chtela jsem se optat.. V listopadu jsem se stresove zhroutila, od...

Roztroušená skleroza a změna medikace


Trombóza


Slabá menstruace


MUDr. Jitka Kulhánková

Gynekologická ordinace

Hnis v palci u nohy


Bulky mezi prsy


Stres a obavy


Anxiozně-depresivní sy


MUDr. Renata Göblová

Praktický lékař stomatolog

Boreliosa


MUDr. Milan Sedláček

Ordinace stomatologa

Nekuřák s rakovinou plic? Víc případů, než tušíte!


Problém s chozením na velkou u 3 letého syna


Pálení při močení


Bolest v podbřišku


MUDr. Radmila Šlapalová

Privátní gynekologicko-porodnická ambulance

Alergie na mléčné výrobky


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×