Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vynechání antikoncepční tabletky a možné těhotenství

Gynekologie anonym 24.7.2017 redakce uLékaře

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít 10. tabletku (qlaira) a všimla si toho až u další v čas, kdy normálně beru, a 6 dní po onom zapomenutí jsem ale měla nechráněný styk při kterém nedošlo k ejakulování do pochvy. Den po styku jsem začla lehce špinit asi na 4 dny, ale to jsem přisuzovala zapomenuté tabletce. Pak to bylo v pořádku a přišla (alespoň dle mého) ms, u této antikoncepce je to vždy spíše silnější špinění, trvala asi 4 dny. Jenže cca 2 dny po skončení ms jsem začla špinit a přešlo to poměrně rychle v jakýsi slabší růžovohnědý výtok, který trval taky asi jen pouhé 2 dny. Mohla to být jen jakási "dohra" od MS? Od té chvíle co ustal mě stále pobolívá v podbříšku, občas i trochu píchne. Poslední 3 dny je mi k večeru i na zvracení, ale možná je to jen stres z obavy otěhotnění. Test s citlivostí 25 (cca 20 dní po styku) vyšel negativní. Hodně ženám se stalo že byl negativní a i přesto byly těhotné. Kdy byste mi doporučil udělat další? Je i přesto nějaká pravděpodobnost, že byla chyba v užití HA zasadní nebo se jen zbytečně plaším? Když jsem brávala antikoncepci lunafem tak jsem zapomněla několikrát a i mi bylo řečeno že jedno zapomenutí nevadí, jen téhle HA asi ještě moc nevěřím, díky recenzím od spousty žen které otěhotněli i bez chyby v užívání... Těhu si nemůžu dovolit a jinou moc brát nemůžu, trpím na silnou MS a jen tato mi to trochu zlepšuje. Prosím o radu, k Dr. se dostanu nejdříve za měsíc a jsem moc nervozní na to čekat ještě 3 týdny na další MS.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Dobrý den, myslím že je velmi nepravděpodobné, abyste byla nyní těhotná. Špinění bych přikládala k mírné dysbalanci v hormonech, která se vynecháním jedné tabletky mohla stát. Teoretická možnost tu je, ale přirovnala bych ji tak k 1 %. Pro Váš klid zkuste ještě jednou těhotenský test s citlivostí 10 z ranní moči, měl by již s přehledem ukázat možné těhotenství. S pozdravem, K. Jiříčková.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Vynechání tabletky
Dobrý den,zapoměla jsem si vzít v době 7denní pauzy...
Vynechání menstruace po očkování a při stresu
Dobry den.15.12. Jsem byla na ockovani proti rakovine...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Vynechání menstruace po zapomenuté tabletce
Dobrý den, beru již půl roku HA Belara, beruji pravidelně,...
Těhotenství?
Dobrý den:) Už jsem tu jednou psala.Psala jsem o tom,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vynechání antikoncepce v 1.týdnu

Dobrý den pane doktore, chtěla bych poprosit o informaci. Již 7 let beru pravidelně...

Vynechání antikoncepce v prvním týdnu

Dobrý den, Užívám antikoncepsi Eloine. V pátek jsem dostala menstruaci a v...

Vynechání antikoncepce v prvním týdnu

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat - již téměř 2 roky užívám antikoncepci STODETTE,...

Vynechání antikoncepce ve 3. týdnu

Dobry den. Dva roky uzivam Marvelon. Vcera v 16:00 jsem si nevzala tabletu a...

Vynecháni antikoncepce více jak týden


Vynechání antikoncepce, dlouhé krvácení

Zdravím, asi tak v 7. - 11. dnu užívání HA (Yadine) jsem prášky nebrala (byla...

Vynechání Antikoncepce.

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat užívám Mistru,už tak měsíc.A tedkom beru druhé...

Vynechání antikoncepce..

Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru antikoncepci Adele, zapoměla sem si vzít...

Vynechání antikoncepční pilulky

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda existuje případně jak je...

Vynechání antikoncepční pilulky

Dobrý den. Je mi 20 let a považuji se za člověka bez větších zdravotních problémů,...

Vynechání antikoncepčních pilulek

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li mohu být těhotná když jsem si zapomněla...

Vynechání ATK

Dobrý den, udělala jsem chybu v užívání HA a nyní se obávám možnosti otěhotnění....

Vynechání ATK

Dobrý den, mám důležitý dotaz. Stala se mi taková nemilá věc. Beru pravidelně...

Vynechani cyklu po vysazeni HA

Dobry den,po vysazeni HA jsem mela 1.cyklus skoro na den presny.Ale druhy se...

Vynechání dávky ATB

Dobry den, distal jsem antibiotika na zanet moc cest. 3x denne po 8 hod Duomox...

Vynechání dávky HAC

Dobry den, beru dlouhodobě antikoncepci YAZ. Minuly tyden v utery, kdy jsem...

Vynechání dávky HAC

Dobrý den. Chtela bych se zeptat.Mam brat antikoncepci pravidelne,ale jela...

Vynechání dávky HAC

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je možnost otěhotnení z toho když jsem si...

Vynechání dávky léku

Dobrý den, lečím se na psychiatrii a užívám už asi 2 roky každý den ráno jednu...

Vynechání dechu?

Dobrý den,potřebovala bych zjistit co to je,když mi vynechá dech.Mám v tu chvíi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nespavost

na nespavost jsen používaia zolpiderm delší dobu, Nyní mi nezabízá .JSEM Z TOHO...

Psychika nebo nemoc - třes, špatné dýchání, bušení srdce


Žlutobílý výtok po šestinedělí

Dobrý den, jsem téměř 8 týdnů po porodu a zařala jsem se potýkat s výtokem....

Hodnota ALT

Dobrý den na předoperačním vyšetření v lednu tohoto roku mi byly naměřeny vyšší...

Bolí a pálí ho cele šlapky nohou

Dobry den, mam takovy dotaz, muj tatka ma 67 let, posledni dobou ma velke problemy...

Antibiotika

Dobrý den, dnes jsem začala uzivat atb citrox a bylo mi receno,zek tomu nemohu...

Strava po kolonoskopii

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně kolonoskopie. Po kolonoskopickém vyšetření...

Uživání léků Meridia a Mycomax

Vážený pane/paní doktore/doktorko. Léčím se s obezitou (výška 160 cm, váha 86kg)...

Ekg

Dobrý den, syn 12let na ekg mu byly naměřeny tyto hodnoty.sinus 81, norm el.osa,...

Nespavost, deprese

Donry den..Trpím delší dobou nespavostí... Do dnešního dne mi lékař předepisoval...

Očkování na spalničky, zarděnky a příušnice

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se Vás zeptala na názor ohledně očkování...

Zápach spermatu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může být příznakem nějakého onemocnění...

Loupání kůže v ústech

dobrý den chtěl bych se zeptat poslední dobou mám v ústech na levé tváři vevnitř...

Šptný spánek, "mrtvé" prsty

Dobrý den ,mám dotaz v noci špatně spím a dost se budím posledních pár měsíců...

Mám problémy s tlakem a silné bolesti ve střevech

Dobrý den , je mi 23 let, mám jedno dítě 2 roky. Při těhotenství jsem strašně...

Suchá kůže na chodidlech

Dobry den, jiz delsi dobu me trapi sucha kuze na chodidle, predevsim na pate,...

Častá masturbace

s přítekyní už nemáme sex od března co jí začala menu pauza ale to není ta otázka...

Antibiotika - 1 vynechaná dávka

Dobrý den ! Dostala jsem antibiotika Macmiror a svou hloupou chybou jsem...

Pálení a řezání očí

Dobrý den,od poloviny listopadu mě pálí a řežou oči. Užívala jsem Hylo-Comod,Vidisic,později...

Bolest hlavy za okem

Dobrý den, dlouhodobe s ruznymi přestávkami trpím bolesti hlavy. Bolest se vyskytuje...

Inzerce
×