Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Vysledky krve

Endokrinologie Pavel 16.2.2015

Dobry den pritelkyne je v 10 tt. Dnes dostala vysledky krve na stitnou zlazu.vysledky jsou TSH-2.407 mIU/l...volny T4-15.12 pmol/l...anti-TPO-11.2 IU/ml....co to pro nas ma znamenat a jaky vliv tyto vysledky maji na plod?? Dekuji

MUDr. Martina Přichystalová
Odpovídá lékař:

MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie Pracoviště: Soukromá praxe praktického lékaře pro děti a dorost Boskovice a Svitávka

Dobrý den, výsledky znamenají, že má vaše přítelkyně funkci štítné žlázy v pořádku. Plodu tedy žádné nebezpečí nehrozí.

Související dotazy

Vysledky krve
Dobrý den,mužete mi prosím napsat něco víc o mych vysledcích...
Únava a výsledky z krve
Dobry den, chcel by som poprosit o radu, zhruba pred...
Vysledky krve
Dobry den mam doma 2 deti s rozstepem a ted cekame3.BYla...
Výsledky krve
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výsledky odebrané...
Výsledky krve
Dobrý den, chtěla bych poprosit o vysvětlení. 22.4....
Výsledky krve
Dobrý den pane doktore, měla bych takový dost konkrétní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Výsledky krve

Dobrý den, chtěla bych poprosit o vysvětlení. 22.4. jsem byla na pohotovosti...

Výsledky krve

Dobrý den pane doktore, měla bych takový dost konkrétní dotaz. Máme 5 a půl...

Výsledky krve

Dobrý den , chtěla bych Vás požádat o radu - alergolog mi dělal krevní testy...

Výsledky krve

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je možné abych měla nějakou infekci.Na...

Vysledky krve

Dobrý den,mužete mi prosím napsat něco víc o mych vysledcích krve?Je to něco...

Výsledky krve

Dobrý den, chtěla bych poprosit o vysvětlení některých nejasností . Lékařka...

Vysledky krve

Dobry den , rad bych se optala na sve vysledky krve.U iontu mam vysoke vyky,...

Výsledky krve

Dobrý den, paní doktorko. Chtěla bych se Vás zeptat na jeden krevní odběr....

Výsledky krve

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výsledky odebrané krve. Je toho asi trochu...

Vysledky krve

Dobry den mam doma 2 deti s rozstepem a ted cekame3.BYla jsem na 1.velkem uz.vse...

Výsledky krve

Dobrý den,chtěla bych se zeptat co znamená ve visledcich krve GGT 1,83. a potom...

Výsledky krve

Dobrý den paní doktorko, omlouvám se,že ruším.Mám dotaz.Od července 2013 mám...

Výsledky krve

Dobrý den, mohl bych poprosit o interpretaci rozborů na přiložených fotografiích?...

Výsledky krve - co znamenají?

Dobrý den, už 14 let se léčím na autoimunní poruchu štítné žlázy (Hashimoto)...

Výsledky krve - zvýšené červené krvinky

Dobrý den Byla jsem u lékaře kvůli zánětu v koleni a ten mě poslal na odběry...

Výsledky krve a sonografie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na výsledky krve které jsem si nechala udělat...

Výsledky krve a ultrazvuku

Dobrý den, poměr jat. enzymů Ast:Alt prý nemá být víc než 1. (??) Mám trvale...

Výsledky krve a ultrazvuku štítné žlázy

Dobry den, prosim Vas o radu, co znamenaji tyto vysledky krve: TSH-2,754, FT4-10,98....

Výsledky krve adenom

dobrý den, dnes manželce přišly výsledky z krve brané endokrinologem, léčí se...

Výsledky krve na 1. screening

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda jsou laboratorní výsledky v pořádku na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Chronický zánět močového měchýře

Dobrý den! Chronickým zánětem močových cest trpím už 13let. Prodělala jsem už...

Kyselo v ústech a časté močení

Dobrý den, chci vás požádat o radu, asi posledních 5 dní mám problém kdy prakticky...

Bolest břicha a plynatost

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Už týden mě bolí břicho, mám nadměrné větry,...

Mravenčení a mrazení v končetinách, roztřesené vidění

Dobrý den. Jsem na mateřské s osmiměsíčním dítětem, které kojím. Před třemi...

Operace bederní páteře

Dobrý den , momentálně docházím do neurologického stacionáře na infuze pro stále...

Bolest okolo srdce, třes v noci

Dobrý den, rád bych poprosil o radu. Už několikátý den se probouzím uprostřed...

Nález na štítné žláze

Dobrý den, po přečtení jakéhosi článku loni na podzim jsem pojala podezření,...

HLP a pankreatitida

Dobrý den, Mám akutní zánět slinivky břišní. Po mnoha vyšetřeních je příčina...

Ejakulát - vadí každodenní sex nebo masturbace penisu ?

Dobrý den vadí každodenní sex nebo masturbace penisu počit potomka myslím si...

Průjem

dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Před 14 dny jsem dostala průjem a pobolíval...

Mohlo by se jednat o zvětšenou prostatu?

Dobrý den, Cca před třemi týdny mě začlo bolet v pravo nad penisem u kořene....

Aterom, výrůstek na hlavě

Dobrý den, při česání jsem narazil na tento výrůstek na temeni hlavy a po dalším...

Lumbago a cervikobrachiální syndrom

Dobrý den, mám takový problém..Byla jsem u lékaře kvůli motání hlavy..ppý špatně...

Třezalka na úzkost a depresi

Dobrý den pane doktore, měla bych na vás dotaz ohledně užívání třezalky. Je...

Distorsio culumnae vertebralis

Dobrý den, prosim co znamena distorsio culumnae vertebralis cervicalis? Děkuji...

Streptokok

Dobry den, chci se zeptat lékař mi zjistil,nikdy v únoru Streptoka B. Snažíme...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny

Už asi pár týdnů mám bulku na pravém třísle. Je velká cca 1,3 až 1,5 cm a v...

Cukr v moči

Dobrý den Navštívila jsem po dlouhé době nového lékaře a ten mi udělal test...

Poslední týden mě kotník natekl, dost se zadýchávám

: Dobrý den, Ke konci srpna jsem měla úraz na levém chodidle, kde mi při běhu...

Reklama
Zavřít