Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vyšší krevnií tlak, někdy 150/90

Léky Václav . 16.12.2008 redakce uLékaře

Beru několik let Prestarium a teď jsem se na novém baleni dočetl o možných vedlejsich účincích na ledviny, játra i mozek, prostě hrůza číst. Existuje nějaký lék, jehož vedlejší účinky jsou minimalní na ostatní orgány ?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, informace v příbalových letácích jsou pouze informativního charakteru a slouží jako pojistka farmaceutických firem, že upozornili uživatele svých léčiv na možnost těchto obtíží. v žádném případě to neznamená, že se tyto dotaví. Léčivo, u nějž by tedy tyto informace uváděny nebyly- a bylo tedy alespo'n pro forma bez nežádoucích účinků, tedy neexistuje.

Související dotazy

Citlivé nohy, vyšší krevní tlak
Chtěla bych se zeptat, mám citlivé nohy pod kolenama,...
Diastolický tlak 90-95
Dobrý den Chtěla bych opravit svůj dotaz, ve kterém...
Vyšší tlak
Dobrý deň, posledný rok mám pravidelne vyšší diastolický...
Vyšší tlak a další obtíže
Dobrý den, je mi 24 let, výsledky z krevního obrazu...
Asentra a vyšší nitrooční tlak
Dobrý den, na poslední kontrole u očního lékaře mi...
Vyšší tlak
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám už delší...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vyšší jaterní testy

Zdravím , mám Vyšší jaterní testy , ALT S 1.51 , AST S 0.90, GMT S 0.89 , chtěl...

Vyšší jaterní testy

Dobrý den potřeboval bych radu vůbec nepiji a byl sem na odběrech krve a můj...

Vyšší JT

Dobrý den, již delší dobu mám zvýšené jaterní testy. ALT 0,98, AST 1.00,...

Vyšší krevní tlak

29.10.mi zemřel během 6 týdnů dlouholetý přítel, do pohřbu jsem to zvládala,...

Vyšší krevní tlak

Príjemný dobrý deň, v januári mi bol nameraný po stresovej situácii vyšší KT...

Vyšší krevní tlak


Vyšší krevní tlak a otékání rukou

dobrý den,je mi 35 let,chtěl bych se zeptat co může způsobovat otékání rukou...

Vyšší krevní tlak po antibiotikách

Vážená paní doktorko, dnes jsem byla na prohlídce u své gynekoložky a sestřička...

Vyšší krevní tlak u dcery

Dobrý den, dcera má 10,5 roku a opakovaně ji při domácím měření měřím vyšší...

Vyšší krevní tlak u dítěte

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, naší dcerce 3 roky na preventivce naměřili...

Vyšší lačná hladina cukru


Vyšší leukocyty

Dobrý den. Byla jsem na vyšetření srdce a díky tomu si dr. vyžádal i vyšetření...

Vyšší leukocyty

Dobry den, dnes jsem chtela jit darovat krev, ale namerili mi vyssi hodnoty...

Vyšší lymfocyty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamenají zvýšené lymfocyty při odběru...

Vyšší nemocnost a očkování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výsledky testů mého staršího syna - 4...

Vyšší Nt

Dobrý den,prosím o radu,je mi 27 let a čekáme druhé miminko..První miminko naprosto...

Vyšší počet erytrocytů

Dobry den, memu priteli zjistili zvyseny pocet cervenych krvinek - erytrocytu....

Vyšší počet trombocytů

Dobrý den, již přes dva roky čtvrtletně docházím na kontrolní odběry krve z...

Vyšší PSA

Při posledním vyšetření urologem mám PSA O,652,testosteron 35,91 m+s negat.ze...

Vyšší PSA, biopsie prostaty

Dobrý den, asi pět let chodím na kontroly k lékaři se zvýšenou hledinou PSA....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×