Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Xorimax

Veronika F. 10.8.2016

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je bezpečné u antibiotik Xorimax 500 mg (co 12 hodin 1 tbl.) užívat denně několik mg práškového vitamínu C, citrusové plody a mléčné výrobky? Případně s jakým časovým odstupem od užitého atb.? Děkuji moc za odpověď, Veronika

Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, užívání xorimaxu by nemělo být citrusy ani mlékem ovlivněno. Doporučila bych vám ale raději jíst tropické ovoce a mléčné výrobky s odstupem alespoň 2 hodin od užití ATB. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Xorimax a HAK
Dobry den, ovlivnuje Xorimax 500mg ucinost antikoncepce...
Alergie na Xorimax
Dobry den, asi pred 7 dny jsem brala antibiotika- Xorimax,...
Xorimax
Dobry den, chtela bych se zeptat. Dostala jsem antibiotika...
Xorimax
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na interakci antibiotik...
Xorimax
Dobrý den, lékař mi předepsal Xorimax po 8 hodinách....
Xorimax
Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Xanax vs frontin


Xantelasma palpebrarum

Dobry deb chtela bych se zeptat co je to a jak se to da odstranit. Predem velice...

Xarelto

Dobrý den. Po diagnóze hluboké žilní trombózy mi na tři týdny lékař předepsal...

Xarelto


Xarelto a dieta

Dobrý den, začátkem dubna mi byla zjištěna trombóza PDK, zpočátku Xarelto 15...

Xarelto a piercing

Dobry den, Pred pul rokem mi byla diagnostikovana zilni tromboza dolni koncetiny....

Xd

Dobrý den, Jen se optám co může znamenat pocit jako někdy chvilku takovy zabrněni...

Xeropthalmie - jak suplementovat vitamín A

Dobrý den, před asi rokem u mě začal plíživě syndrom suchého oka na pokladě...

Xeropthalmie a počítač

Dobrý den, léčím se suchostí očí způsobenou dlouhodobým nedostatkem vitamínu...

XChtela sem se zeptat na ...

XChtela sem se zeptat na stydkem pysku se mi udelala boulicka neni moc velka...

Xorimax

Dobry den, chtela bych se zeptat. Dostala jsem antibiotika Xorimax 500mg, muzou...

Xorimax

Dobrý den, lékař mi předepsal Xorimax po 8 hodinách. Letos mám již druhý zánět...

Xorimax

Dobry den, chtela bych se zeptat uzda mohu závit užívat antb Xorimax, ikdyz...

Xorimax

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na interakci antibiotik Xorimax 500mg a antikoncepce...

Xorimax

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala na jedna antibiotika,která...

Xorimax 500

dobry den chtela bych se zeptat za jak dlouho se vycisti telo od antibiotik...

Xorimax 500mg-průjem

Dobry den Co bych měl dělat když se u me vyskytl průjem při užívání xorimaxu...

Xorimax a HAK

Dobry den, ovlivnuje Xorimax 500mg ucinost antikoncepce Katya? Antibiotika jsem...

Xorimax a kojení

Dobrý den,dnes jsem dostala od mudr lék Zorimax kvůli bolení v krku.Lékař věděl...

Xorimax a kvasinky

Dobrý den, včera mi nasadily antibiotika Xorimax 500mg (1 tabletu po 12 hodinách)...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×