Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Zaváděcí tablety

Gynekologie Lucie 2.2.2016

Dobrý večer,
od svého gynekologa jsem dostala zaváděcí prášky Naxyl, které jsou na šest dní. Po dvou dnech užívání jsem dostala menstruaci. Co teď? Mám přestat prášky Naxyl brát? Můj lékař mi řekl, že pokud je nebudu tich 6 dní brát, nebudou mít účinek a problémy se nevyřeší.
Moc děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Můžete klidně pokračovat i při menses.
Příjemný den

Související dotazy

Tablety
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se čípky Candibene...
Užití potratové tablety
Dobry den ,jsem tehotna 17 tyden .a pritel me nuti...
Dvě tablety antikoncepce
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat zda by se mohl vyskytnout...
Tablety na posílení imunity
Dobrý den, prosím Vás o radu. Koupil jsem si v lékárně...
Antikoncepce - vynechání tablety
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co mám dělat v případě...
Azibiot 500 potahované tablety a alkohol
Dobrý den, dnes ráno jsem dostala antibiotika azibiot...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zatvrdnute triesla

Dobry vecer, mam 20 rokov a mam hmatatelne uzliny na oboch stranach triesel...

Zatvrdnutí na penisu

Dobrý den, nedávno se mi na vrchní části penisu zhruba 2 cm pod žaludem pod...

Zatvrdnutí nadvarlete a bolestivost

Dobrý den. Zanítil se mi appendix testis/epidydimys na pravém varletí. Appendix...

Zatvrdnutí rány po operaci

Jsem po operaci uzliny v pravém nadklíčku, histologie ještě není hotová, ovšem...

Zatvrdnutí v prsu

Dobrý den, Chtěla jsme se zeptat asi před rokem a pul nebo 2 rokama jsme...

Zatvrdnutí žvýkacího svalu po extrakci osmiček

Dobrý den, před měsícem jsem byl na extrakci všech čtyřech osmiček,zákrok proběhl...

Záujem o endokrilonogické vyšetrenia

Dobrý deň, cca pred 4 rokmi som začala užívať hormonálnu antikoncepciu, ktorú...

Zauzlení střev

Dobrý den, před 4mi týdny jsem podstoupila operaci. Jednalo se o zauzlení střev...

Zauzliny v šourku

Dobrý den, je mi 25 let a pod levým varletem mám takové jakoby zauzliny-je...

Zauzliny v šourku

Dobrý den, je mi 25 let a podlevým varletem mám takové jakoby zauzliny-je to...

Zavádění gelu před cytologii

Dobrý den pane doktore. Nedávno jsem se na vás obracela s gyn. Potížemi. Za...

Zavádění kapsle na výtok

Dobrý den,mám takový prblém. Včera jsem si zavedla do pochvy pomocí aplikátoru...

Zavádění kapsle na výtok

Dobrý den,mám takový prblém. Včera jsem si zavedla do pochvy pomocí aplikátoru...

Zavadeni leku

Dobry den , zitra bych chtela jit darovat krev a nevim zda vadi zavadeni prasku...

Zavadení léků

Dobry den, mužů se koupat při zavadení léků Naxyl do pochvy? Děkuji hezky den.

Zavadeni prikrmu a pokracovani v kojeni

Dobrý den, omlouvam se ze pisi znovu chci poděkovat za odpověď. Ale přijde mi...

Zavadeni prikrmu a pokracovani v kojeni

Dobry den, mam 7,5 mesicni dcerku. Do 6-ti mesicu byla plne kojena a pote jsem...

Zavádění příkrmů

Dobrý den, mám téměř 5-ti měsíčního prcka, částečně kojím, částečně dokrmuji...

Zavádění příkrmů

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy se má začít se zaváděním příkrmů. Mám...

Zavádění příkrmů

Dobry den, Mam dotaz k tzv. ochutnavkam pro 4. mesicni miminko, ktere je plne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Silné bolesti celé levé hýždě vystřelující do nohy

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem který pravděpodobně není nijak závažný,...

Bolest klitorisu


Plynatost, nadýmání

V poslední době trpím na silné nadýmání, co je vhodné užívat?

Otok kolene po operaci

Dobry den,jsem 17 den po artroskopii ruptuta LCA genus 1.dx.a MM parva. Lytko...

Alkohol a Ibalgin


Bolest v uchu


Vyrážka na paži

Včera jsem objevil na své ruce tyto pupínky(foto)...z nějakého důvodu mám vážnou...

Zánětlivá ložiska

Dobrý den.Dne 22.2.mi po vyšetření MR bylo zjištěno 10 zánětlivých ložisek nejasného...

Suchý žalud

Dobrý den, je mi 25 let, dokončil jsem vysokou školu a mám již několikaletý...

Krční páteř vysoký tlak

Dobrý den, mám dotaz ohledně krevního tlaku.Dnes jsem byla u lékaře a byl mi...

Třes rukou, bušení srdce

Dobrý den, již tak dva roky mě trápí bezpodmětné záchvaty paniky, provázené...

Krční páteř a vysoký tlak

Je mi 21 a poslední dobou trpím závratěmi a velkou únavou. Byl jsem s tím u...

Bolest a brnění levé ruky.


Hlen ve stolici

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím může být způsoben výskyt hlenu ve stolici?...

Plíseň v domě a miminko

Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám 2měsiční holčičku,moji rodiče bydlí ve starem...

Motání hlavy, teplota, brnění končetin

Dobrý den, v noci mě probudilo šílené motání hlavy, vzápětí jsem cítila jak...

Hlen ve stolici

Dobry den, uz skoro tri roky mam travici problemy - nadymani, nepravidelna...

Alkohol a zvýšené jaterní testy


Píchání v pravém podbřišku

Dobrý den, přibližně před rokem mě začalo píchat v pravém podbřišku. Žádná...

Orální sex a HIV

Dobrý den pane doktore, před týdnem jsem měla orální sex s velice promiskuitním...

Reklama
Zavřít