Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Závislost na ibalginu

Praktické lékařství Antonín 28.10.2016

Vzniká při užívání léka Ibalgin 400 po 2-4 týdnech užívání závislost na tomto léku?
Dékuji za odpověď.

MUDr. Petra Bomberová Kánská
Odpovídá lékař:

MUDr. Petra Bomberová Kánská

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: OPL, Hrochův Týnec

Dobrý den,
ne, na tento typ léku závislost nevzniká. Nicméně jako všechny léky může mít nežádoucí účiny a dlouhodobé nebo nadměrné užívání může být pro tělo škodlivé.

Hezký den

Související dotazy

Závislost na ibalginu
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli se dá vypěstovat...
Závislost na kávě
Dobrý den, jak mohu zabránit závislosti na kávě. Káva...
Závislost na pervitinu
Dobrý den, mám 30-ti letou dceru, která je závislá...
Závislost na kanabinoidech (marihuana, tráva)
Dobry den.jde lecit zavislost na trave ?partner tvrdi...
Závislost na alkoholu
Zavislost na alkoholu Dobry den, chtela bych vas...
Xanax na nervozitu - závislost?
Dobrý den, měla jsem poslední dva roky velice náročné...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Závislost na drogách

Dobrý den, prosím o radu, rodinný příslušník začal šňupat pervitin, je to asi...

Závislost na drogách

Dobrý den,mám syna bude mu v dubnu 18, na internátu a v učilišti se chytil party...

Závislost na drogách, automatech

Dobrý deň, moje meno je Nikoleta a obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc môjmu...

Závislost na energy nápojích

Dobrý den je mi 13 a potřebovala bych se zeptat už dlouhou dobu mě trápí bušení...

Závislost na hypnoticích

Dobrý den,3 roky pracuju na noční a denní směny do toho se mi stalo dost psychicky...

Závislost na hypnoticích

Dobry den, Uz od 18 let trpim stridave nespavosti. Je mi 36. Od 18 let beru...

Závislost na hypnoticích

Dobry den, moja mama (53rokov) uz viac ako 6 rokov uziva liek na spanok Stilnox...

Závislost na hypnoticích u maminky

Dobry den, obracim se na Vas s dotazem a prosbou o radu, ci nazor. Jedna...

Závislost na hypnotiku

Dobrý den,paní doktorko,léčím si už více jak patnáct let deprese a téměř stejnou...

Závislost na hypnotiku a její léčba

Dobrý den, potřebovala bych pomoct od závislosti na práškách na spaní. Byla...

Závislost na ibalginu

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli se dá vypěstovat závislost na ibalginu.Beru...

Závislost na kanabinoidech (marihuana, tráva)

Dobry den.jde lecit zavislost na trave ?partner tvrdi ze se chova agresivne...

Zavislost na kapkach

Dobrý den, potřeboval bych poradit s problémem týkající se nosních dutin. Před...

Závislost na kapkách proti rýmě

Dobrý den, nějaký způsob, jak ulehčit proces zbavování se závisloti na nosních...

Závislost na kávě

Dobrý den, jak mohu zabránit závislosti na kávě. Káva mi nedělá dobře. Po nadměrném...

Závislost na kofeinu

Dobrý den, měla bych dotaz týkající se závislosti na kofeinu, konkrétně na Coca-Cole...

Závislosť na kokaíne

Dobrý deň, môj bývalý priateľ je závislý na kokaíne. Pred dvomi rokmi sa...

Zavislost na kortikoidech, ekzem, zlaty stafylokok

Dobry den, velice by me zajimala reakce na mou situaci. Od mala jsem mela ekzem,...

Závislost na kortikoidní masti

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně užívání Kortikoidní masti. Více než...

Závislost na kouření

Dobrý den. Po prodělaném zápalu plic jsem se rozhodl že něco udělám se svým...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pásový opar ?

Dobry den. Mladsia dcera mala pred niekolkymi dnami na bruchu zapaleny flak...

Kýla a těhotenství


Bolest v krku


Kýla a porucha trávení

Dobrý den, není to můj problém, ale mé babičky a já nevím, jak ji mám pomoct,...

Stav po kolonoskopii

Dobry den, Dnes jsem byla na kolonoskopii. Vysetreni pro mne bylo dost bolestivé...

Tlak v dásni po extrakci zubu

Dobrý den. Asi před měsícem a něco jsem mel zánět osmičky. Zánět neprovazela...

Kýla a nádor

Dobrý den.Mám babičku,věk 73 let která se léčila na rakovinu dělohy asi před...

Brnění a mravenčení rukou

Dobry den, chtela jsem se zeptat co znamena brneni rukou, i prstu mravenceni....

Kýla

Dobrý den, byla mi diagnostikována kýla v jizvě. Moje lékařka mi sdělila, že...

Bolesti břicha a častá stolice po ránu

Dobrý den, ráno se mi stává, že mě boli v podbříšku ,jako kdyby měla při menstruace...

Noční brnění končetin

Dobry den, rada bych se poradila o mem 1,5 let starem trapeni. Zacalo to brnenim...

Kýla

Dobry den, mam takovej dotaz na to co se deje a co mne eventuelne ceka. Sem...

Kýla

Dobrý den, již od mala mám pravé tříslo větší a vypouklejší, než levé(pravděpodobně...

Sinus pilonidalis

Dobrý den, Je mi 16 let a v červnu tohoto roku se mi udělal pilonidalni sinus....

Kýla

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,doktor mi našel tříselnou kýlu.Mam ji teprve...

Vyrážka na předloktí

Dobrý den, Před čtyřmi dny se mi objevila tato vyrážka na rukou. V lékárně mi...

Kýla

Dobrý den, oceňuji možnost se na Vás takto obrátit o radu, ty zveřejněné jsem...

Bolest břicha

Dobrý den, Již zhruba 14 dní mě bolí v podbrisku, nejdřív bolest začínala...

ASCA protilátky

Dobrý den, mám dotaz ohledně hodnot Antiinfekční imunity. Byla jsem vyšetřena...

Kýla

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho po operaci kýly můžu mít ještě bolesti....

Reklama