Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Ztráta libida

Andrologie Vasko 8.10.2019

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co může vést k nechutí k sexu, vůbec mě to neláká nemám na to náladu ani chuť a touhu nikdy jsem nebyl nějak posedlý sexem ale posledních šest měsíců je to hrozný. Nic mě nep4itahuje, nevzrušuje, ani myšlenky nemám o tom, a to ani ráno není žádná erekce ejakulace a nadrženost. Přijde mi to divný je mi 30 a normální to asi není. Je fakt že beru už asi rok každý ráno antidepresiva Zoloft 50 a prosulpin 50 a občas Neurol nebo diazepam. Může to být vedlejší účinek s léků? A další záhadná věc, asi taky už půl roku mám neurčitou bulku v levým prsu z ničeho nic se objevila a přijde mi čím dál větší. Jsem objednaný na ultrazvuk v Masarykovým onkologickým ústavu, ale zajímal by mě taky váš názor co to mohlo způsobit? A jake vyšetření bych měl udělat? Je to nějaká porucha nebo nedostatek testosteronu? Já se v tom nevyznám a potřebuju názor a radu. Co vše mám udělat aby se na to přišlo co to způsobilo, jak tu nechuť k sexu tak tu neurčitou bulku v prsu. Jestli mám zajít na magnetickou rezonanci nebo stačí jen ultrazvuk a biochemicky rozbor krve? Můžete něco doporučit? Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Lenka Smejkalová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den.
Potíže mohou dělat léky, které užíváte, dále mohlo dojít k dekompenzaci deprese, dále se může jednat i o stres ve Vašem okolí. Ultrazvuk je nejlepší vyšetření k ozřejmění charakteru útvaru v prsu, dle toho co bude na vyšetření se rozhodne o dalším postupu. Váš dotaz předám specialistovi k odbornému vyjádření. Přeji hodně štěstí.

Odpovídá lékař:

Dobrý den, další postup s prsem vám doporučí ošetřující lékař po vyšetření. Zvětšení prsou (a i snížení libida) může působit zvýšení hladiny prolaktinu po Prosulpinu....dá se jednoduše zjistit z náběru krve. Z něho také rovnou hladiny testosteronu a hormonů štítné žlázy, jako potenciálního důvodu i snížení libida i deprese. Vliv na libido může mít i Zoloft, ale i podléčená deprese. Nicméně Zoloft a Prosulpin jdou jednoduše změnit na léky, které budou bez i jen teoretického negativního vlivu. Takže nejprve náběry, pak změna medikace po dohodě s vaším lékařem. Brzkou změnu přeje Luboš Janů

Související dotazy

Pokles libida
Dobrý den, Poslední dobou na sobě pozoruji pokles...
Změna HA pro bolesti při styku, ztrátu libida
Dobry den, od 16let do cca 24 jsem brala Mercilon,pote...
Náhlá ztráta libida
Dobrý den. Poslední cca týden jsem v podstatě ztratil...
Snížené sexuální libido a Sertralin
Dobrý den, v únoru tohoto roku jsem začala brát antidepresiva...
Léky a libido
Dobrý večer.Mohu se zeptat jaký vliv má ATARAX 25 mg...
Je možná ztráta libida po odstranění obou vaječníku?
Před dvěma měsíci jsem podstoupila laparoskopicky odstranění...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ztrata chuti po tonziektomii

Dobry den Jiz je to mesic co jsem po chirurgickem odstraneni krcnich mandli....

Ztrata chuti po tonziektomii

Dobry den Jiz je to mesic co jsem po chirurgickem odstraneni krcnich mandli....

Ztráta chuti po virozách

Dobry den, Poslední zhruba 3/4 roku jsem měla časté virózy, chřipku, anginu,...

Ztráta imunity

Dobrý den, tímto bych Vás chtěl poprosit o vaši radu a doporučení či postup...

Ztráta jednoho varlete u muže

Dobrý den.Pokud má muž dvě varlata a příde o jedno,tak se chci zeptat může při...

Ztráta kontrastu

Dobrý den, při čtení ztrácím na pravém oku jas a kontrast. Čím to může být?...

Ztráta koordinace

Dobrý den, v 11 letech jsem začala vtáčet levou nohu dovnitř. Dostávala jsem...

Ztráta kořene zubu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda a jak je možné, že se dceři rovnatkami...

Ztrata krve

Dobry vecer.Mela bych otazku ohledne zdravi sveho tatky.Uz asi 4rokem ma problemy...

Ztráta krve při menstruaci

Dostalo se mi nedávno odpovědi, že krev při měsíčkách, je ta krev, kterou máme...

Ztráta libida

Dobrý den, ráda bych se vás zeptala jestli je možné po dlouhodobém užívání léku...

Ztráta libida

Dobrý den, mám problém se ztrátou libida. Je mi 28 let a několik měsíců mám...

Ztráta libida a problémy s erekcí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na problémy, které mě již delší dobou trápí....

Ztrata libida partnerky

Měli jsme s přítelkyní naprosto harmonický vztah nicmene partnerku po celou...

Ztráta libida po užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc, je mi 26 let a užívám antikoncepci...

Ztráta libida, antikoncepce Yadine

Přeji hezký den. Je mi 31 let jsem po 1 přirozeném porodu a 1 císařském řezu...

Ztráta libida, zhoršení erekce

Dobrý den, pravidelně cvičím a běhám. Jím zdravě. Nekouřím a alkohol piju jenom...

Ztráta líbidla

Dobrý den, chci se zeptat asi před 3 týdny jsem byl na odběrech krve, aby...

Ztráta menses

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před rokem jsem držela dietu, kde jsem zhubla...

Ztráta menses po vysazení HA

Dobrý den, v srpnu tohoto roku jsem přestala brát HA, kterou jsem užívala od...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odřený penis

Dobry den před nějakou dobou jsem si odřel penis protože se mi dlouho dřel o...

Plynatost, nadýmání

V poslední době trpím na silné nadýmání, co je vhodné užívat?

Klebsiella pneumoniae

Dobry den,mam dotaz na specialistu urologa.Je mi 36 a jiz pul roku bojuji s...

Bradavice na bradavce


Růžový výtok v těhotenství


Předávkování prášky

moje sestra měla nějaké psychické problémy a spolykala strašně moc nějakých...

Zvětšená uzlina po angíně

Dobrý den, dcera je týden po angíně. Brala Zinat 250 z důvodu, že nezabíral...

Zvětšená krční uzlina

Dobrý den, je mi 27 let a asi v 16 letech si u mě lékař na ORL všiml, že mám...

Čichové halucinace

Dobrý den, ráda bych vás požádala o názor. Poslední 3 týdny trpím na čichové...

Našli mi 3 hypoechogenní ložiska s neostrým ohraničením

Dobrý den, byla jsem na sono štítné žlázy, našli mi 3 hypoechogenni ložiska...

Rezistentní úzkostně-depresivní porucha

Dobry den, Chtěl bych se zeptat na moznosti lecby resistentní uzkostne-depresivní...

Stav po CT PRT

Dobrý den, rád bych se zeptal, zdali je normální po zákroku CT PRT že mi po...

Červené fleky na kůži


Monovisc


Nádor v koleni ?

Dobrý den, už přes 2 i víc měsíce mě trápí bolest v koleni. Nejprve mě poslali...

Zimnice a zvýšená teplota po vytrhnutí osmiček

Dobrý den, už druhý den po vytržení osmiček mám zimnici a zvýšenou teplotu (37,6),...

Sinus pilonidalis, jak ošetřit

Dobry den, nizsie posielam fotku. Na nej vidite sinus, ten mam 4 roky. Neboli...

Křupání páteře


Přenos HPV

Dobrý den, mám dotaz ohledně jedné věci, měl jsem nechráněný pohlavní styk s...

3 denní a 10 denní antibiotika


Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.