Aneurysma

Ještě doplním že vážím 70kg a měřím 183 cm. Plně štíhlý nejsem nějáky tuk na břiše je.

Odpověď odborníka:

Dobrý den ještě jednou, jestli máte obavy (ačkoliv se jistě řadíte ke štíhlým lidem), měl byste absolvovat vyšetření u praktického lékaře.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Alzheimerova choroba
Články: Alzheimerova choroba
Jednou z nejčastějších...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: