Angína

Dobrý den, mám angínu,tedy opuchlé mandle , na nichž jsou bilé hnisavé povlaky a za mandlemi mám odřenou dutinu (téměř do krve).Již dříve jsem byla u lékaře a ten potvrdil,že mám streptokoka a předepsal mi antibiotika cefzil ,ale ja jsem se necitila nijak zvlast nemocna a ty prasky jsem nebrala.Asi za 2 tydny,tedy ted, jsem dostala angínu a ma lekarka ma dovolenou.ja jsem si sla vyzvednout ten cefzil a beru ho jiz 2. den,ale vubec nezabira,hlava me sice jiz nebolí,ale mandle me řežou čím dál,tím víc.Prosím poradíte mi,jestli beru správná antibiotika nebo bych raději měla zajít za jiným lékařem pro nová. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doberte antibiotika do konce a potom se dostavte na kontrolu k lékaři, provede konrolní vyšetření - není nikdy moudré uprostřed léčby měnit nastavení antibiotik a přístup. Také bych vám doporučovala předepsané léky vždy brát, je možné, že jste si opakování angíny zavinila sama nedbáním doporučení při předcházejích potížích a teď máte chroničtější / úpornější/ formu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: