Angina zatuhly krk

Dobry den, chtěla bych se zeptat před dvěma dny jsem dostala anginu, obvodní lékařka mi předepsala antibiotika klacid, protože na penicilín jsem alergická. Dnes 2 den po nasazení léků mi ztuhnul celý krk, vůbec nemůžu otáčet hlavou. Je to normální příznak anginy? Nikdy jsem se s tim totiž nesetkala. Dělala jsem si i priznivcuv obklad.

Odpověď odborníka:

Martino, zatuhnutí krku jako příznak k angíně nepatří. Z

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: