Antibiotika

Dobrý den, mám dotaz, včera jsme s přítelkyní měli pohlavní styk, užívá antikoncepci Lindynette 20, a dnes ráno dostala zánět močového měchýře, objevila se tam i krev, tak byla u lekaře a dostala antibiotyka, do menstruace ji zbývá cca 7 dní, je tam nějaké riziko otěhotnění? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko otěhotnění existuje stále, nicméně v tomto případě je velice nízké. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Vyšetření rentgenem v těhotenství: není důvod k předčasné panice
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: