Antibiotika

Dobry den, docetla jsem se ze antibiotika mohou zpomalit tvorbu protilatek, uzivala jsem atb na zanet moc.mechyre asi tyden a bylo to mesic po teor.nakaze. Po dvou letech mam testy na hiv,hepatitidy i pohl. nemoci negativni. Mohly atb po dvou letech nejak ovlivnit vysledek? Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemohly:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: