Antibiotika

dobrý den, dcera 1,5 brala 3 dny ospen a pak 2 dny vynechala.......prostě jsem na to zapoměla,což mě moc mrzí.Včera jí vyskočily teploty a těžko jdou srazit.Mám znovu antibiotika nasadit,aby je dcera dobrala???děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vynechání antibiotik je poměrně zásadní chybou, moc jste vaší dceři neposloužila. Nedostatečná doba podávání antibiotik mohla způsobit vznik rezistence bakteriálního kmenu na podávané antibiotikum a pokud jej nasadíte znovu, může, ale taky nemusí pomoci. Nepíšete, z jakého důvodu bylo antibiotikum nasazeno, proto bohužel nemůžu ani odhadnout, zda ve stejném antibiotiku pokračovat a nebo nechat dceru vyšetřit znovu lékařem a zvolit antibiotikum jiné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x