Antibiotika a antikoncepce

  • Dotaz od: Marie stepankova
  • Publikováno: 8.1.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den.užívám antibiotika duomax 500.chtěla jsem se zeptat jestli ovlivní účinky antikoncepce.děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, Duomox může snižovat účinnost antikoncepčních tablet, proto po dobu jeho užíváni a cca týden potom, užívejte při styku některou z forem barierové antikoncepce, nejlépe kondom. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: