Antibiotika při kojení

Lékař mi naordinoval Fromilid 250 při kojení 8 měsíčního dítěte. Jaký je vliv antibiotik na dítě ? kojení jsem nepřerušila. Na příbalovém letáku je napsané, že se má kojení přerušit. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k věku Vašeho dítěte je pravděpodobné, že již nekojíte plně, ale s příkrmy. Při antibiotické terapii je samozřejmě vhodnější kojení přerušit, nicméně pokud již byla nasazena a užíváte ji, doporučuji kojení načasovat na dobu před spolknutím tablety.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: