Antibiotika při kojení - při alergii na penicilin

Dobrý den, existují vhodná antibiotika při kojení při alergii na penicilin?? Mám angínu, bolí mne na prsou a kašlu. Má doktorka mi předepsala ibalgin:-( Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Svatavo. Antibiotika při kojení brát můžete, některá však mají při kojení omezené použití. Otázka je, zda je potřebujete, ale o tom musí rozhodnout Váš ošetřující lékař. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: