Antikoncepce

Mám dotaz. Už týden dneska to bude osm dni co užívám hormonální antikoncepci Sunya a s přítelem jsme měli nechráněny pohlavní styk.Jaká je pravdepodobnost ze jsme těhotná.Dekuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Praděpodobnost je malá, ale žádná antikoncepce nechrání 100 %. V případě opoždění menstruace si udělejte těhot. test. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: