Antikoncepce

Mám dotaz,po menstruaci v minulém měsíci která začla 12.8 ,jsem si nestihla koupit HA ,takže nyní žádnou neberu a 23.8 jsem měla s přítelem pohlavní styk a nedával pozor. a kolem 26.8 jsem pocitovalal ovulaci ,měla jsem křeče a bolesti v podbřišku.A od začátku tohoto týdne jsem začla pocitovat obcas zničehonic nevolnost,dvakrát se mi udělalo na zvracení a slabo.a asi 3den ,když začnu kouřit udělá se mi špatně a v úterý jsem začla mít hustý bílý výtok bez zápachu a občas cítím zvláštní tlak v podbřišku tlak v podbřišku.Mensturuaic mám pravidelnou,skoro vždycky přesně na den ,zpoždění nemívám.Myslíte ,že by se mohlo jednat o těhotenství,což se domnívám,bylo by to již mé čtvrté těhotentví.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Noriko, z toho co popisujete, se případné otěhotnění vyloučit nedá, nicméně uvedené potíže nepatří mezi klasické příznaky gravidity. Hustý bílý výtok by mohl svědčit pro kvasinkovou infekci, která může být zdrojem určitého dyskomfortu. Více se k uvedenému takto nadálku vyjádřit nemohu. Navštivte svého gynekologa, je nutné začít s léčbou případné infekce (např. uvedených kvasinek). Hezký den.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x