Antikoncepce

Dobrý den, mám tří letého syna, a teď by jsme s manželem chtěli další dítě. Již od prosince neberu antikoncepci a i přesto, že mám vypočítané plodné dny nejsem zatím těhotná. U prvního syna se to povedlo hned, tak mi to příjde takové zvláštní. Nemůže určitý typ antikoncepce způsobovat to, že ještě pár měsíců po jejím dobrání nelze otěhotnět? Antikoncepci jsem brala téměř tři roky v kuse. Dva roky jsem brala Azalii a teď poslední rok Logest. Děkuji za odpověď. S pozdravem Bára

Odpověď odborníka:

Někdy po vysazení antikoncepce trvá několik měsíců, než se obnoví ovulace. Za neplodný se považuje pár až po roce pravidelného pohlavního styku cca 3x týdně, takže zatím se nemusíte obávat.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: