Antikoncepce

D.den, Po prvnim porodu jsme zacala mit problem s anitkoncepci. krvacela jsem 2x do mesice s triquiler, tka jsme zmenili ny Cilest, krvacela jsem pak 2 tydny v tahu...pak druhe tehotenstvi a stejny problem...mela jsem Cilest, udelala se mi 6cm cysta, pak zmena na YAZ, cysta zmizela, ale problemy ne..tak zase zmena na Yadine. pote to bylo tri mesice dobre a ted uz dobiram dalsi platicko a jiz treti mesic poslednich 7 prasku spinim az do tmavehneda a pote to dostanu, takze zese vse spatne....Gynekolog doporucuje telisko, ja nechci , bojim se, ze problemy budou dal....Co nebrat antikoncepci vubec? nebo nejakou jinou? dekuji za radu Romana K

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nechce brát antikoncepci,tak ji vysaďte po dobrání platíčka. Pokud gynekolog doporučuje Mirenu, tělísko s hormonem, tak to je vhodné. Event.nasadit silnější antikoncepci. např.Diane 35.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: