Antikoncepce

Dobrý den,nechla sem si jít píchnout svoji první antikoncepci ,Depo Provera a zdá se mi,že mám tvrdé břicho a citlivá prsa.Poslední dobou víc vnímám pachy,může to být tím? děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Pocit napětí v břiše může Provera způsobit i citlivost prsou. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: