Antikoncepce

  • Dotaz od: Kristýna Koříková
  • Publikováno: 14.9.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den chtěla jsemse zeptat: vzala jsem si devátou pilulku z platíčka ve 20:00 hodin a ráno ve 4:00 jsem zvracela pak jestě jednou ráno a měla vodnatý průjem celý den, potom jsem užívala Smecta, tak jsem se chtěla zeptat zda by to mohlo mítvliv na perorální antikoncepci a pokud ano po jaké době užívání je to zase v pořádku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, vliv to mít může, pokud dojde ke zvracení či průjmům, může být účinnost antikoncepce snížena a proto se doporučuje až do konce daného cyklu používat doplňkovou antikoncepci (kondom).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: