Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, měla bych dotaz. Od soboty 8.6. jsem začala brát antibiotika Ospen 1500 a budu je brát 10 dnů, čili až do pondělí 17.6.. V pátek 14.6., ale začínám brát nové platíčko antikoncepce Regulon. Chci se zeptat zda antibiotika ovlivňují účinnost antikoncepce nebo po jak dlouhou dobu bych se měla ještě chránit. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika Ospen účinek antikoncepce neovlivní.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: