Antikoncepce a antibiotika

Minulý čtvrtek jsem dobrala antibiotika Duomox 1000 a tentýž týden ve středu jsem začala brát nové platíčko antikoncepce.Jaká je pravděpodobnost otěhotnění, pokud proběhne nechráněný pohlavní styk následující týden v úterý? Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom, ve vašem případě myslím že nemusíte mít obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: