Antikoncepce a atb

Dobrý den, beru antikoncepci (Mistra) vždy ráno. Dopoledne jsme se svým přítelem měli nechráněný pohlavní styk. Večer, o několik hodin později jsem si vzala Atb Cotrimoxazol. Je zde riziko otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce se již vstřebala. není snížena účinnost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: