Antikoncepce a hemoroidy

Dobrý den, můžu používat mast "Faktu" nebo čípky když užívám HA? Nenaruší to nějak učinnost HA? Trpím dlouhou dobu hemoroidy , většinou při stolici i krvácím..Ale je to jak kdy..někdy to přestane třeba na měsíc a potom zase a furt dokola..Chci to tedy skusit s touhle mastičkou nebo čípky..

Odpověď odborníka:

Antikoncepce nebude nijak narušena. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: