Antikoncepce a herpesin 400

Dobry den pani Hasilova, chtela bych se zeptat zda lek Herpesin 400, ktery momentalne uzivam na lecbu pasoveho oparu, ovlivnuje ucinek antikoncepce Yaz, kterou pravidelne uzivam. Predem dekuji za odpoved Michaela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michaelo. Herpesin nesníží účinek antikoncepce Yaz.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: