Antikoncepce azalia

Dobrý den, je mi 23 let, Azalii beru od 17-ti let, jsem bezdětná. Doktorka mi předepsala tuto antikoncepci z důvodu bolesti hlavy je prý šetrnější. Bolesti hlavy již ustoupili cca. před 3 lety, když jsem chtěla předepsat jinou antikoncepci, zejména z důvodu chybějící menstruace po celou dobu užívání, lékařka mě ujistila že je to normální a není to pro mě nijak škodlivé. Nyní již 5 měsíců prášky neberu, vysadila jsem si je sama, za měsíc jdu na pravidelnou prohlídku a chci znovu užívat HA, nevím ale zda mám trvat na jiné antikoncepci nebo dále užívat Azálii. Po všech stránkách mi vyhovovala, jen mě zarážela chybějící menstruace.

Odpověď odborníka:

Pokud vám vyhovovala. zůstaňte u ní, to že nemenstruujete je u tohoto preparátu normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: