Antikoncepce během menstruace

Dobrý den, tento měsíc jsem brala antikoncepci bez sedmidenní pauzy kvůli dovolené. Ted po dovolené se cítím nafouklá a přibírám na váze ačkoliv jím stále stejně. Je možné, že je to jen chvilkové, kvůli nevynechané pauzy? Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Kontinuální podávání bývá dobře snášeno,jasno v tom udělá jak se budete cítit po menses příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x