Antikoncepce bonadea

Dobrý den, antikoncepci Bonadea užívám již 4. měsíc zhoršila se mi pleť,nemám chuť na sex a dokonce nemůžu dosáhnout orgasmu.Chci se zeptat jestli tohle může být následkem užívání této HA? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může to tím být způsobeno,pomohla by pravděpodobně změna praparátu, například na Jeanine. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: