Antikoncepce braná později.

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, zda vadí, když si vezmu hormonální antikoncepci třeba o dvě hodiny později než je mým zvykem? A slyšela jsem, že prý když beru antikoncepci již od 16let..třeba do 28let..tak pak žena může být neplodná? Opravdu je to pravda? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce působí neplodnost jen po dobu, co ji užíváte. O 2 hodiny zpožděné užití tabletky nesníží účinnost antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: