Ospen 1000 s antikoncepcí yaz

Dobrý den, Mám dotaz. Měla jsem nechráněný sex po týdnu, kdy jsem dobrala Ospen 1000. Beru antikoncepci YAZ a sex jsme měla 3 den po aktivní pilulce. Je tu nějaké riziko? Ovlivnily antibiotika i po týdnu účinnost Antikoncepce ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! Braní antibiotik snižuje účinnost v celém aktuálním menstruačním cyklu. Až do dalšího pravidelného krváceníé považujte ochranu za sníženou a používejte ještě doplňkovou metodu ochrany před početím.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x