Antkoncepce

Užívám antikoncepci Sunya. Během začátku zánětu ledvinových pánviček mi byl předepsán Amoksiklav. Teď po poslední kontrole mi byla změněna na antibiotika Macmiror (20 tablet). V neděli 25.9. jsem dobrala poslední tabletku antikoncepce Sunya. Nyní mi tedy začíná sedmidenní pauza. Chci se optat zda, když poslední tableta antibiotik vychází na 3.10. ráno v době, kdy opět začínám brát antikoncepci budu chráněná proti otěhotnění? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antikoncepci užívejte dle pravidelného schématu, vliv antibiotik účinek nesníží, chráněna jste. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: