Artizia

Dobrý den, užívám antikoncepci Artizia. Dnes jsem si měla vzít 1. tabletu z nového platíčka, ale bohužel jsem zjistila, že jsem si celé platíčko zapomněla doma a nové nemám. Domů se dostanu až v pátek. Mám tedy o týden prodloužit pauzu v užívání a nebo musím teď celý týden vynechat? A jak pak bude ovlivněna účinnost antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud by jste se zpozdila o týden ,musíte vynechat tento cyklus chránit se kondomem a v příštím cyklu započít jako by to bylo poprvé příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Se syndromem studených končetin můžete zatočit svépomocí
Články: Se syndromem studených končetin můžete zatočit svépomocí
Trápí vás revma? Pak jste...
Máte zelený zákal? Držte hlavu nahoře
Články: Máte zelený zákal? Držte hlavu nahoře
V létě houfně zapomínáme na...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alkohol zažívání zlepšuje – ovšem jen v malých dávkách!
Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Články: Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Očkování proti žloutence A...
E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Články: E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Elektronická cigareta nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x