Artroskopie

Pred 12 tyzdnami mi bola robena artroskopia clenka.odstraneni vyrastok a hrbol v clenku,DG-Stp.parc.lezii detoidneho lig.Incip.suptalarna artroza Navicullare cornutum,os naviculare accessorium typ 3. ASK-M19.17/DRG:5t49x.k Impigemet syndrom art TC I sin. Aj napriek ukoncenej rehabilitacii mam stale bolesti v clenku ,znacne krivanie,chodza max 30min a potom silna bolest a zacalo ma boliet v panvovej oblati. Operater mi znovu predpisal rehab. ale bolesti su pri chodzi dost vyrazne a obmedzujuce.Je normalne po takej dlhej dobe po zakroku mat take bolesti? Dakujem za odpoved.

Odpověď odborníka:

I po 12 týdnech mohou být bolesti. Vzhledem ale k bolesti v oblasti pánve, mohou být i bolesti původu z oblasti páteře. Může to být také důsledek, jak uhýbáte bolesti. Někdy ústup obtíží nastává i s odstupem několika dní i týdnů po skončení rehabilitace. Doporučuji ještě neurologické vyšetření a snažit se operovanou končetinu nezatěžovat. Uvidíte, zda během druhé rehabilitace nebude zlepšení. V tom případě požádejte o konsiliární ortopedické vyšetření.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: