Artroskopie kolene

Dobry den je mi 15 let zhruba před dvěma týdny jsem podstoupil artroskopii kolene, proto že se mi při baskebale vyhodilo 2x punkce.Po operaci mi doktor rekl, ze mi tu chrupavku zašili.Chtel bych se zeptat jak je to vážné hrávám aktivně fotbal, proto se ptam jak je to vážné.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vaše sdělení není přesné, nevíme zda se jedná o meniskus kolena, nebo poruchu kloubní výstelky, chrupavky. Stav se jistě upraví, ale je třeba vydržet s odlehčením zřejmě po dobu 6 ti týdnů. Plný sport podle stavu kolena nejdříve po půl roce. Jinak dle kontrol váš ortoped. Stav by se měl upravit plně.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: