Astigmatismus+hypermetropie

Dobry den pane doktore mam astigmatismus +hypermetropii praveho oka D +5,5. leve oko +3,75. sklon 90 stupnu. nosim bryle posledni dobou mam bolesti hlavy a praveho oka mivam i zavrate. byla jsem vysetrena ocni tlak je dobry stale se mi to pomalu zhorsuji oci mohla by mi pomoct nejaka operace abych se zbavila potizich? doktorka me k tomu nic nerekla. dekuji vam za odpoved.S

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v některých případech je možné provést operaci pomocí laseru, ale jednou z podmínek je, aby se dalekozrakost již nezhoršovala, aby byla stabilizovaná. Zda je operace možná u Vás, to by posoudil lékař pracující v některém z center refrakční chirurgie, podívejte se např.na stránky http://www.csrkch.cz (Česká společnost refrakční a kataraktové chirurgie).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: