Augmentin a pivo

Dobré odpoledne, Od soboty beru na zánět v zubech lék Augmentin (2x denně, co 12 hodin). Dnes odpoledne mám dobrat poslední tabletu, zajímalo by měl, jestli si pak můžu zajít na pivo (řekněme 2-3 piva). Nebude to mít žádný vliv? Díky S pozdravem

Odpověď odborníka:

Jste-li jinak zdráv, žádné závažné následky by pití piva na Augmentin nemělo mít, přesto doporučuji omezit konzumaci alkoholu na minimum kvůli možné vyšší zátěži jater. Zůstaňte tedy např. u dvou piv.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+22 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: