Azalia- otěhotnění?

Jsem 2 měsíce po porodu a plně kojím. Začala jsem brát azalii v rozeběhnutém cyklu. Včera jsem spolknula 8 prášek a manželovi to "ujelo". Na letáku píšou chránit se jinou metodou 7 dní, než začne antikoncepce působit. Doktor mě ovšem zdůrazňoval 10-14 dní..... Co myslíte? Mám se bát?? Nebo se na příbalový leták můžu spolehnout? Co v případě negativní odpovědi podniknout??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 7 dnů k nastoupení spolehlivého antikoncepčního účinku stačí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x