Azalie

Dobrý den, už 6tý měsíc beru Azalii a za tu dobu jsem přibrala 6 kg, pořád se zdá, že to není konečná i přes to, že pravidelně cvičím a snažím se zdravě jíst. Klasickou pilulku nemohu mít, protože mám silné migreny, s Cerazette se mi zase zhoršila pleť a vlasy. Tak přemýšlím, co dál. Lékař mi navrhuje Mirenu, že je to poslední možnost. Co si o tom myslíte? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyzkoušejte a uvidíte, nelze nic předvídat, někdy dlouho trvá než se najde vhodná antikoncepce "na míru", ale věřím, že z velké škály určitě časem najdete pro vás tu nejvhodnější. Mirena se sice doporučuje spíše ženám, které už rodily a také je to větší finanční investice,uvažte to, kdyby nevyhovovala, musí se vytáhnout.... Pohovořte s lékařem ještě o jiné možnosti volby podle vašich podmínek a zdravotního stavu, který lékař zná nejlépe. Na trhu je opravdu obrovská škála antikoncepce, zkuste ještě hledat. / to je ale jen můj osobní názor, pokud jste již rodila a zdravotní stav dovoluje, Mireně bych se rozhodně nebránila/ Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: