Azalia - zpoždění menstruace

Dobrý den, dříve jsem užívala ant. Cerazette, po které jsem silně krvácela po 14ti dnech, jižch půlroku užívám Azalii, s kterou jsem byla velmi spokojena,nyní jsem (po dvou letech přestala kojit) a nedostavila se mi menstruace (mám týden zpoždění),těhot. test je negativní, měla jsem mens. bolesti, které odezněly.Mam antik. vynechat,aby se menstruace dostavila anebo je toto díky Azalii, že se menstruace nemusí vůbec dostavit. (menstruovala jsem minule velice slabě).Děkuji za odpověď.Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže jste nyní přestala kojit, dochází ke změnám hladin hormonů, které mohou ovlivnit i menstruační krvácení. K tomu Azalia může krvácení oslabit až na minimum. Další možností je, že jste ve velmi rané fázi těhotenství, kdy z moči ještě nebylo zachytitelné zvýšení HCG a tím pádem byl test negativní. Antikoncepci užívejte dále, ale poraďte se o dalším postupu se svým lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření během těhotenství může ovlivnit chování novorozence
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Články: Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Každá žena má v různých...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nos – věrný ochránce našeho zdraví
Články: Nos – věrný ochránce našeho zdraví
Nosní dutiny nejsou jen dvě...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x